28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ilangöremeyen 0850 222 0 724
Ik nın numarası sizde arayin bu durumdan şikayetinizi belirtin en azından kulaklarına su kaçıralım -
@primocarnera verildi hocam ama banka için ikametgah çok önemli bir kriter tayinlerle uğraşmak istemiyor . Tayin istemeyeceginizi i.k ya belirtmeniz de hiçbir anlam ifade etmez geçen yıl da etmedi
-
İkametgah yüzünden kavga etmeye değmez arkadaşlar boş yere kendimizi yıpratmayalım. Elbette kendi açımızdan düşündüğümüzde düşük puanlı ikametgaha göre kazanmasın diyebiliriz ama bu banka politikası ve bankanın böyle bir politika uygulaması banka çıkarı için gayet mantıklı bir uygulama. Keşke bizim dememizle bu ülkede bir şeyler değişse ama burası Türkiye her aykırı hareket göze batar oldu.
-
@primocarnera sizi kandiriyolar mi diceksin sonundaa da bir dost demeyi ihmal etme ahshhshs
-
@primocarnera 70 alabildiyse bu sinavdan onu harcamazlar ama sen 70 almamissin anladigim kadariyla hatta puanin pek acici degil gibi hissettim tersi olsaydi baskalarini degil kendi puanini soyleyerek ornek gosterirdin
-
Çalıştığım iş yeri bu arkadaşlarla dolu iş hayatında böyleleriyle çok muhatap olacaksınız. Allah hepimize uğraşma sabrı versin. Malesef insanoğlu kıskanç ve fesat
-
Normalde verilen bilgilerin gerçeğe aykırı olması durumunda sürecin dışında bırakılması gerekir.Ama banka politikası bu şekildeyse aramak hiçbir şeyi değiştirmez bence.
-
Bir devlet kurumuna başvururken yalan beyanda bulunma cesaretini ben hiç bir şekilde gösteremezdim herhalde. Haa kurum bunu ne kadar dikkate alır araştırır ya da alım sistemi ne kadar adildir tartışılır ama bir sınav için bu riske girmeye değmez bence.
-
Arşiv ve güvenlik soruşturmasında kişinin gerçek ikametgah i ellerine ulaşıyordur gecen yil istanbul yazıp yerleşen arkadaşlar varsa banka bunu sorun etmemiş demektir yani isteyen istediği yeri yazar az daha sabır en azından haziran sonuna kadar
-
Çok önceden ikametgah dikkate alınmıyormuş, örneğin izmirde oturan istanbula çağrılıyormuş. Ama sonradan böyle bir değişiklik yapmışlar, çünkü bazı sorunlar olmuş. Dolayısıyla ik'yı arasanız da değişiklik yapacaklarını sanmıyorum.
-
@primocarnera hocam ben bu numarayı arayacaksam ne zaman aranacağız kaç kişi alınacak diye sormayı tercih ederim. Daha bunlar belirsizken arayıp şu şekilde bu şekilde alım yapın diyemem emin olun dikkate almazlar . Hem sizde haberim olsa Bnde yapardım diyorsunuz yapanlar içinde adaletten bahsediyorsunuz
-
Arkadaslar zor bir durumu birbirimize girerek daha da zorlastiriyoruz.. neyin ne oldugunu hic kimse bilmiyor..her sene her sey degisiyor..beklemek en dogrusu..hic bir seye takilmadan.
-
@suigeneris1876 aynen öyle hocam şuan alım yapcak mı yapmayacak mı o bile muallak Bayram sonrası arayacağız dediler bayram geçeli kaç gün oldu Yani tartışmak çok gereksiz
-
Hocam mecburiyetten istanbul yazmak zorunda kalan kişilerde olabilir bu şekilde on yargı olmaması gerekir bazı şeyler tecrübe ile öğrenilir. Seneye daha çok kisi istanbul yazar hatta seneye yine diyenler olur biz bilmiyorduk diye.
-
@primocarnera iketgahım memleketimde İstanbul'da falan da yaşamıyorum oraya da kayıt aldırmadım bir doğruyu savunmak için illa kendi başına mı geliyor olmas lazım ?
-
Arkadaşlar geçen senelerin konuları takip ettim hep böyle tartışmalar olmuş boşuna canınızı sıkıp tartışmayın, referans olayları hakkında da baya yazı var eski konularda umarım bu kadar fazla önemli değildir referans konusu
-
@primocarnera evet aynen oyle bende denk gelmedim boyle birseye eger bilseydim ikametimi is tanbul yazardim Ankara da yasayip ikametini istanbul yazan olmus ben bu basligi hep takip ettim boyle birsey gormedim boyle birseyi de sinav sonucu aciklaninca duydum bu haksizlik resmen degil mi ama tartismaya girmiycem ayrica sadece ev adresi istiyordu calisma ili felan yazmiyordu
-
@kelebekk tırtıl konuşuyor konuş tırtıl
-
@samettin bir sonraki ilanda ben tüm sayfalara hergün edit düşeceğim herkes istanbulu yazsın diye merak etmeyin hocam maksat eşit yarışmak değil mi
-
@kaaldovahkriid yani şuan burda tartışarak enerji kaybetmek yerine ik yı arayıp bastırsak aramalar için belki daha etkili olur . Birde bu işler nasip birazda arkadaşlar eğer olacaksa bişey herşey teferruattır.