28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@blueberry en başta da dediğim gibi, evet insanın duyuma ihtiyacı olur ama buna göre anında demoralize olmak ya da gereksiz yere yükselip sonradan hayal kırıklığına uğrayanlar da bu sürecin çokça karşılaşılan durumlarından biri. Benim demek istediğim, tamam eyvallah diyip okuyup odaklanmak tekrar sürece. Herkesin bi öngörüsü veya duyumu olur ve burada kaç kişi varsa herkes bişeyler yazsa en az 10 farklı bakış açısı geliştirilir topluca. Sayıyı kimse bilemez ancak alım olacağı gün gibi aşikar. İyi akşamlar
-
Bu haftayıda aranmadan kapattık.. kpssde de bi yandan yaklaştıkça iyice stres olmaya başladım.. geçen senekiler amma şanslıymış
-
@füreya hocam maaş konusunda bilgi verebilir misiniz acaba
-
@kelebekk doğrudur hocam denk gelmedik ama bu haksızlık herkes eşit şartlarda yarışmalı diye düşünüyorum bugün 5 6 arkadaş ik yı arayıp bu durumu bildirmeyi düşünüyoruz herkesin gerçek ikametgahı dikkate alınmalı herkes yasadigi şehir için değerlendirilmeli
-
@primocarnera aynen aslında aramak gerekiyor net bilgi versinler artık bizde ona göre yolumuza bakalım .
-
@primocarnera adaletsiz olanı savunmayı ne kadar da meşru göstermişsiniz
-
Herkesin yaşadığı şehirde değerlendirilmesi zaten başlı başına adaletsiz bunu adalet diye değerlendirmek de ayrıca mevzu
Şırnak'ta 90 da alsan İstanbul'da 55 alandan değersizsin bu mu adalet -
@modigliani-0 hocam Zaten ik bizim isteklerimize göre hareket etmez. zaten eğer sadece ikametgaha baksaydı o zaman ilanda İstanbul Ankara ikametgah şartı koyacaktı. İş bankası öyle yapmıştı mesela
-
@osmanozcan direkt net rakam vermek uygun değil bence. Ama çift maaşlar, performans primleri, temettü derken yıllık ortalama taşra ve merkez uzmanlık arası bişey oluyor (istanbul için). Eğer yds’niz varsa daha da arttırmanız mümkün
-
Istanbul ikametgahı için laf edenler bundan önce de vakif alimlarini hep bu sekilde yaptı araştırıp girseydiniz o zaman sınava adaletsizlik belirsizlik falan yok yeni bi durum hiç yok. Ortalığı karıştırip istanbul ikametgâhlilarin hakkina girmeyin mevcut şartları değiştirmek sizin haksizlik yaptığınızı gösterir biz araştırıp girdik
-
Kendileri yazılanları görmediler yine insanlar adalet duyarı kasmış akıl etse herkesten önce yapacaktınız bırakın şu adalet duyarını. Kimsenin rızkının önüne geçemezsiniz fesatlık yapmayın
-
@primocarnera ik da sizi cok ciddiye alıp yuruttugu politikadan vazgecer dimi haklisiniz
-
Banka bu işi yıllardır bu şekilde yapıyor. Keşke geçmiş yıllardaki başlıklara bir göz atsaydınız. Ayrıca ikametgah tek belirleyeci kriter değil defalarca söylendi,konuşuldu yazmadan önce üşenmeyip son bir kaç sayfaya da göz atsanız sürekli aynı şeyler konuşuluyo olmayacak.Geçen sene İstanbul ikametgahlı olup 60 ve üstü alanlardan çağrılmayan oldu.Diğer illerden puanı iyi olanların hem uzmanlık hem iç kont. daveti aldığı söylendi. Kısacası İk sizin taleplerinize göre kriter belirlemeyecek.
-
Hatta annelerinize babalarınıza da arattirin da belki daha fazla etkisi olur
-
@modigliani-0 ben adaletsiz olandan taraf değilim bu ikametgâha göre alım olayini kaldırsınlar genel alım planlayıp başarı sırası düzenlesinler sonra ona göre illere dağıtım yapsınlar birçok insan buna itiraz etmez işine gelen başka il teklif edildiğinde kabul eder gelmeyen etmez etmeyenin yerine de yedeklerden ikame edilir böylesi daha adil olur yazdıklarıma şiddetle karşı çıkan arkadaşlar ikametgahlarını istanbula aldırmışlar belli:)
-
@primocarnera Kesinlikle size katılıyorum hocam. Burda herkes kendi çıkarını düşünüyor bu düşüncede olanlara karşı çıkan arkadaşlarında kendi çıkarlarını düşündüğünü hatırlatır saygısızlık etmemelerini kırıcı olmamalarını rica ederim. Hiç hoş değil yani bizler belirli seviyeye ulaşmış donanımlı insanlarız neyin mantıklı olduğunu zaten hepimiz görüyoruz bu tarz polemikler yaratmaya gerek yok .
-
Bu işin adletsiz olduğu şimdi mi geldi aklınıza?? Sırf istanbul dişi ikametgaliyim diye benden 20 puan az yapan şu an uzman ama ben değilim. Geçen yıl ben de i.k yı aradım defalarca ama hiçbir faydası yok boşuna uğraşmayın. Sistem bu ve degismez
-
@rorschach159 dostum merak etme biz fesatlık yapmıyoruz adil yarışmak istiyoruz böyle bi durum varsa herkesin bunu bilmeye hakkı vardı ben ilk kez vakıf sınavına girdim ve forumları takip ettiğim kadarıyla denk gelmedim böyle bi duruma denk gelseydin gelir bende alırdım bunu inkar etmiyorum eşit şartlarda yarışmak için onun bunun hakkına göz filmmiş olsaydım emin ol bi telefonla ben o bankaya girmesini bilirdim herkesi kendinizle karıştırmayın kucuk şehirde yaşayan çoğu kişi benim gibi düşünüyor emin ol çoğu arasa dikkate alınır bi yerde bu yıl alınmazsa gelecek yıl alınır
-
@westworld değişir hocam ben yaşadığım ilden dolayı neden geri planda kalayım hepimiz aynı dersleri görmedik aynı fakülte mezunu değil miyiz neden istanbuldaki ankarada kişi benden önce olsun ki belki bende kazanırsam seve seve yaşayacağım o şehirde denizlide adanada yasayan 70 almış adam dururken 50 almış adama mı iş verilir
-
@kuznets_12 seviyene inmeyeceğim senin