TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

KPSS A
    nisan vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavı
    429
    4823
    994997
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • C
      celebrimbor Son düzenleyen:

@BluePhantom Hocam müfettiş yardımcılığı mülakatına girip iç kontrolörlük veya uzman yardımcılığı teklifi alanlar ne zaman iş başı yapıyor ? Müfettiş yardımcısı olanlar ile aynı anda mı yoksa ayrı bir süreç mi söz konusu ?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • W
        WalterBishop Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar geçen sene Ankara yada Istanbul dışı ikametgahı olupta uzman yardımcılıgı teklifi alan var mı?

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          mehmetkvl @WalterBishop Son düzenleyen:

@walterbishop var hocam arkadaşlarım.birisi iç kontrolör birisi uzman. Uzman olan ile samimiyim ben. Suanda İstanbulda çalışıyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • B
            BluePhantom @celebrimbor Son düzenleyen:

@celebrimbor İç kontrolörler müfettişlerden bir müddet sonra yapmıştı uzmanların bir kısmıyla aynı zamanda. Uzmanların diğer kısmıysa 2-3 ay sonra yapmıştı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              meezunn Son düzenleyen:

Arkadaşlar vakıfbank ta uzman yardımcıları, iç kontrolörler ve müfettiş yardımcıları ne kadar maaş alıyor yaklaşık olarak bir bilginiz var mı?

• B
                BluePhantom @mehmetkvl Son düzenleyen:

@mehmetkvl Geçen yıl insan kaynaklarının nasıl berbat bir süreç yürüttüğünü gördüğüm için biliyorum hocam. İnanın hiçbir şekilde işlerinin ehli değiller. Hayatımda gördüğüm en berbat ik söz konusu. Elenenlere bir ret cevabı yollamayı zul gören bir yönetim var karşınızda. Siz düşünün! Umarım sizin süreciniz daha parlak olur.

• R
                  rintintin Son düzenleyen:

arkadaşlar sayısal mantık için hangi kaynakları kullanıyorsunuz ve önerebileceğiniz bir kaynak var mı?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • I
                    icav Rekabet Kurumu Son düzenleyen:

arkadaşlar sisteme bir türlü fotoğraf yükleyemiyorum, fotoğrafın hangi formatta olması isteniyor yardım eder misiniz?

C Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • E
                      erciyes38 Son düzenleyen:

Arkadaşlar bunu kimse sormamış , eğer 100 kişilik listeye girersek ve müfettiş yard mülakatinda elensektemi uzman yard teklif ediyorlar yoksa sadece ingilizce yapAmayanlar yani barajı gecemeyenler için mi uzmanlık yard teklif ediyolar

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • I
                        icav Rekabet Kurumu @erciyes38 Son düzenleyen:

@erciyes38 hocam ben başvuru bile yapamadım ya iki gündür fotoğrafın uzantısı ne olmalı sürekli hata veriyor sen nasıl yaptın?

• Y
                          yelizn Son düzenleyen:

merhaba yardım eder misiniz basvuruda fotoğraf yüklüyorum her yerde yüklediğim fotoğraf kabul etmiyor sebebi yok uygun dosya değil diyor uzantı da değiştirdim hiçbir şekilde olmuyor başvuru yapamıyorum resmen napmalıyım

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • C
                            celebrimbor @icav Son düzenleyen:

@icav Ben jpg formatında yükledim boyutu ise 41 kb.

Y I 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • S
                              Simón Bolívar @yelizn Son düzenleyen:

@yelizn jpg formatında yükleyin boyutunu düşürün 600 kb civarı yükledim ben ama 3.5 mb olsa da kabul ediyor.

Simón José Antonio de la Santísima Trinidad Bolívar Palacios Ponte y Blanco

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • Y
                                yelizn @Simón Bolívar Son düzenleyen:

@simón-bolívar boyutu paintten dusurebiliyorduk dimi

• Y
                                  yelizn @celebrimbor Son düzenleyen:

@celebrimbor jpg jpeg hepsini denedim. Tuhaf olan neden olmadığını yazmamaları

• B
                                    beveridge eğrisi Son düzenleyen:

Arkadaşlar bu uzmanlık olayını anlamadım. İngilizcem hiç yok. 3 alandan 100 doğru genel yetenekten 25 doğru ingilizceden de 8 doğru yapsam uzmanlığa çağırırlar mı? Yoksa boşuna para ve emek vermiyim.

Muhalba 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • Muhalba
                                      Muhalba @beveridge eğrisi Son düzenleyen:

@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

Arkadaşlar bu uzmanlık olayını anlamadım. İngilizcem hiç yok. 3 alandan 100 doğru genel yetenekten 25 doğru ingilizceden de 8 doğru yapsam uzmanlığa çağırırlar mı? Yoksa boşuna para ve emek vermiyim.

Çağırıp cagirmama olayı ikamet ettiğin ilin ihtiyacına göre değişir. Örneğin, ankara için yüksek puan alsan cagirmazlar, İstanbul için düşük puanla bile çağırabilirler gibi. Kaç doğru yapılmalı falan kimse tahmin edemiyor. Elinden geleni yapacaksın gerisi şans işi 🙂

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
                                      Cengiz Aytmatov

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • I
                                        icav Rekabet Kurumu @celebrimbor Son düzenleyen:

@celebrimbor ben de jpg formatında yükledim ama olmuyor bir türlü ya nedense başka formatlarda da yükledim, ÖSYM'deki fotoğrafı indirip yükledim onu da kabul etmedi.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • A
                                          atlas07 Rekabet Kurumu @icav Son düzenleyen:

@icav Başka bir tarayıcı kullanmayı deneyebilir misiniz ? Chrome'sa Mozilla veya tam tersi. Bir başka bilgisayar da olabilir.

• Y
                                            yelizn @icav Son düzenleyen:

@icav benm de olmuyordu. Dosya ekleyip direk devam diyordum ama dosya ekleyip yandaki ekle butonuna tıklayıp öyle devam demek gerekiyor sonradan fark ettim

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 241
                                            • 242
                                            • 22 / 242
                                            • İlk ileti