28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Kendi tahminimce geçen seneki kadar ya da yakın bir alım yapılırsa Ankara için 65 üzerini, İstanbul için 52 üzerini garanti olarak görüyorum.
-
Arkadaşın dediği doğruysa gerçekten boşu boşuna umutlanmisiz demektir tabi puanı yüksek olanlar hariç, çok üzüldüm şu anda bu sene neden böyle oldu geçen sene İstanbul için puanın 50lere düştüğü söyleniyordu bu sene böyle bir durum olmayacak bu gidişle İstanbul da da puan 60 üstü mu olur sizce tahminen
-
Her gün farklı bir olay çıkıyor şu başlıkta bekleyip göreceğiz az sabır
-
@ozge17 Aynn aynısını bende düşündüm 5 bin sıralama sınava girenler arasında olabilir bnce
-
@north-remembers gerçekten öyle hocam
-
@ilangöremeyen hocam bencede sınava girenler arasındadır bu sıralama. Eğer öyle değilse yüksek puanlı (+70) bir dünya insan var demektir. Bu kadar çok yüksek puanlı olsa herhangi bir yerde görürdük diye tahmin ediyorum. Ortalama puan aralığı +70 olurdu ama görünen öyle değil.
-
60 ile kocaeli için aranma olabilir mi? yani aramalar sadece istanbul ve ankara için mi? yani kocaelinde çalışmak için aranmıyor mu sadece 2 şehir için mi oluyor
-
@rintintin aynen öyle hocam
-
sıralama olarak uzmanlığa çağrılma sırası denilmişti ama genel sıralama mı bilmiyorum sadece önünüzde 5000 kişi var denildi
-
@müzdarip93 geçen sene sınav sahan kolaymış puanlar daha yüksekmiş ama 52 53 bile çağırılmış yani bu süreçte neyin belirleyici olduğu belli değil umudunuzu kaybetmeyin .
-
@ilangöremeyen umarım öyle olur ama bana boştan yere ümitlenme deyince açıkcası moralim bozuldu biraz
-
@müzdarip93 insan kaynakları gerçekten hiç bişey bilmiyor herkese farklı birşey söylüyor
-
@müzdarip93 yalniz bu dediginze göre sizin totaldeki siralamaniz bu ankara icin yazarak herkesi telaslandirdiniz farkindaysaniz
-
@kelebekk kimseyi telaslandırma niyetinde değildim bana söyleneni söyledim sadece Ankarada ikematgah ediyorum ve Ankara için şansım ne diye sormuştum insan kaynaklarına bu yanıtı aldım ve burada paylaşmak istedim biraz fikir sahibi olunur belki diye
-
@nagehanggce artvinden iskenderunda dahi atananlar var
-
@kelebekk telaşlanacak birşey yok arkadaşlar çocuk değil burda ki hiçkimse telaş yapsın heyecan yapsın. burda sadece Vakıfbanka umut bağlayan İnsanlar olduğunu düşünmüyorum varsa da çok azdır hepimiz ortalama aynıyız. Arkadaş öğrenmiş paylaşmış bilgiyi sagolsun neyin telaşı olcak ??? Zaten ilerleyen günler de görücez durumu
-
@müzdarip93 arkadasim tesekkurler ogrendigin bilgiyi paylastigin icin bana kalirsa siralama dogru olabilir sinavin 10 bin kisi oldugu resmi bir bilgi degil ve herkes issiz kpss surecindeki tum arkadaslarimiz sinava girdiler ve ortalama 55-60 bandinda puana yigilma oldu. Malesef gecen yil ankara icin 70 altinda bir cagirilma olmadi zaten umalim bu yil surenin kisalmasi ve sorularin zorluguna gore puanlarda dusme yasansin
-
@ilangöremeyen olabilir hocam arkadaş 10 binde 5000 olabilir belki yanlış aksettirilmis yanlış anlamis olabilir 55 ve altı için 5000 belki 2000 kişi daha lazım.ankara 7000 kişi ankarada girmiş olamaz
-
başka bilgisi olan yok mu ya, çok farklı bilgiler dolaşıyor??
-
@ilangöremeyen ari 70 bu kadar cok olsa mufettislik listesi 88 değil 100 asıl 100 yedek olurdu bence