28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Umudu keselim biz yaniiii Ankaradakiler...yüksek puanlıları tenzih ediyorum. Sınav o kadar kolay da değildi bence ama yapan yapmış demek ki
-
Ankara hep yüksek kapatır zaten, geçen sene 70 üzeri diye söylenmişti. Lakin geçen sene vakıfbank guydan önce yapılmıştı ve guya girenler öncesinde vakifa da girmişti. Bu sene guy ve dguya 1200 kişilik alım yapıldığı için puanlar baya düşecektir ( ayrıca sınavda geçen seneye göre zordu). En az 7-8 puanlık düşüş bekliyorum.
-
@suigeneris1876 hocam bence sınava 10.000'den daha fazla kişi girdi
-
@ty123 sizin puanınız kaç hocam
-
@osmanozcan hocam arkadaşın dediği gibiyse giren 10 bin olduğu söyleniyor arkadaş 5000inci ve 55 puanla yığılma ankara gibi daha 80 il var bu durum cidden böyleyse abartı olmaz gibi puanlar 55 ve altı sayı için 5000+ gerek
-
@ozge17 guy vs kabul etmeyecekler var bir a rkadasim guy oldu puanı 65 vakif ta
-
@müzdarip93 63 hocam
-
@ty123 anladım hocam Ankara büyük ihtimalle 75 civarı kapatacak gibi duruyor
-
@suigeneris1876 10BIN yazicaktim pardon
-
@müzdarip93 bakalim artik hocam..her sey muallak zaten..aramalar bir baslasin da ne dogru ne yanlis gorecegiz..hayirlisi olsun.
-
@blacklist hocam umarım dediğiniz gibi olur söylediğiniz çok mantıklı ama gel gör ki yine de yüksek oluyor hiç tahmin ettiğimiz gibi yada olması gerektiği gibi olmuyor düşük kapatan bir sınav kalmadı artık hep tavan . Bir de bu sınav guy sonuçları açıklanmadan önce oldu tabi onlar da girdiii o yüzden de yüksektir
-
@westworld yani sonuc olarak cok mantiksiz bi durum sinava 10 bin kisi girdi 55 alan ankarada 5 binse ankarada sinava giren 7 8 bin kisi o zaman hani bi kac bin de 55 alti vardir
-
@müzdarip93 bencede hocam ne yazık ki
-
@suigeneris1876 inşallah en hayırlısı olur hocam ben çok ümitliydim ama öyle denilince açıkcası umut falan kalmadı.
-
@kelebekk bana da gerçekten çok mantıksız geldi denildiği zaman ama dedim neden yalan söylensin sonuç olarak hani direk bilgiyi liste hazırlayan kişilerden aldım
-
ankara ya az kişi tercih ediliyor tecrübeli kişiler istanbuldan kaydırıldığı için . Ankara nin 70 'in altına düşmeyeceğini yine tahmin etmiştik zaten ama . 55 puana 5000. Sıra olacağını düşünmemiştim acikcasi çok sasirdim
-
Bu sınava çok kişi ankara istanbul ikametgahi ile girdi. Nedeni sınavın 50tl olması. Çoğu kişi ordan başvurdu ne yol masrafı ne konaklama masrafları vardı. Kpss sürecindeki birisinin bu sınava basvurmama nedeni pek yoktu. Kısacası 55 puan ile 5000. olma ihtimali var diye düşünüyorum.
-
@westworld aynen hocam arkadaşın dediği gibiyse bu sınav şaşırtıcı sonuçlara gebe olacak gibi
-
Üniversite liste hazırlayıp Vakıfbanka gönderecek aramalar öyle gerçekleşecek banada içeriden söylenen bilgi bu gerisi onların insiyatifi artık gelecekte çıkanları hesap edip mülakata çok mu çağırırlar bilemem
-
yığılmaya çok mahal verecek bir sınavdı. üzülmeyin 55 5000se 56-57 4000 bile olabilir ya da benzer dağılımlar. Yani öyle Zoru zor kolayı kolaydı çünkü sınavın. Umarım alım ve buna bağlı arama sayısı çok olur, 60 aldım sıram benim de kötüdür demeyin boşa kırılmayı bilmeden.