Denizbank- Müfettiş Yard
-
İlan Detay
Müfettiş Yardımcısı
DenizBankİstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
GENEL NİTELİKLER
• 4 yıllık eğitim veren Üniversitelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Bankacılık ve Sigortacılık (4 yıllık), Psikoloji, Sosyoloji, Mühendislik fakültelerinin ilgili bölümleri, İstatistik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik bölümlerinden mezun ya da (lisans ayrımı olmaksızın) İşletme, Ekonomi/Finans konularında yüksek lisans derecesine sahip olan (adayların 2019 Temmuz ayı itibarı ile mezuniyet belgelerini almaları gerekmektedir.)
• 1993 yılı ve sonrası doğumlu olan,
• Çok iyi derecede İngilizce bilen,
*Son 2 yıl içerisinde TOEFL, YDS ve IELTS sınavlarından minimum puanları alan ve bunu belgeleyen adaylar İngilizce sınavından muaf tutulacaktır.(TOEFL 75,YDS 80, IELTS 6.5)
• Askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olan,
• Bankamızın daha önceki Müfettiş Yardımcılığı sınavlarından ya da Bankamız işe alım süreçlerinin herhangi birinden mülakat aşamasında elenmemiş olan,
• Sağlığı Türkiye’nin her yerinde ve yurt dışında görev yapmaya elverişli olan,
• Analitik düşünen, öğrenmeye ve gelişime açık, iletişimde başarılı, ekip çalışmasına yatkın.Başvurusu olumlu değerlendirilen adaylarımız Genel Yetenek Sınavı, İngilizce Sınavı ve Yetkinlik Envanteri süreçlerine dahil olacaktır, adaylarımızla süreçle ilgili iletişime geçilecektir.
İlan Detay
Müfettiş Yardımcısı
DenizBankİstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
Yeni533 Başvuru
GENEL NİTELİKLER
• 4 yıllık eğitim veren Üniversitelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Bankacılık ve Sigortacılık (4 yıllık), Psikoloji, Sosyoloji, Mühendislik fakültelerinin ilgili bölümleri, İstatistik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik bölümlerinden mezun ya da (lisans ayrımı olmaksızın) İşletme, Ekonomi/Finans konularında yüksek lisans derecesine sahip olan (adayların 2019 Temmuz ayı itibarı ile mezuniyet belgelerini almaları gerekmektedir.)
• 1993 yılı ve sonrası doğumlu olan,
• Çok iyi derecede İngilizce bilen,
*Son 2 yıl içerisinde TOEFL, YDS ve IELTS sınavlarından minimum puanları alan ve bunu belgeleyen adaylar İngilizce sınavından muaf tutulacaktır.(TOEFL 75,YDS 80, IELTS 6.5)
• Askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olan,
• Bankamızın daha önceki Müfettiş Yardımcılığı sınavlarından ya da Bankamız işe alım süreçlerinin herhangi birinden mülakat aşamasında elenmemiş olan,
• Sağlığı Türkiye’nin her yerinde ve yurt dışında görev yapmaya elverişli olan,
• Analitik düşünen, öğrenmeye ve gelişime açık, iletişimde başarılı, ekip çalışmasına yatkın.Başvurusu olumlu değerlendirilen adaylarımız Genel Yetenek Sınavı, İngilizce Sınavı ve Yetkinlik Envanteri süreçlerine dahil olacaktır, adaylarımızla süreçle ilgili iletişime geçilecektir.
Daha az göster
İŞ TANIMI
"DenizBank’ ta Müfettiş Yardımcısı" demek ...Geleneksel usta-çırak ilişkisini Dünyanın En Yenilikçi Bankası’nda devam ettirebilen kişidir.
Sosyal ortamların meddahı, arkadaşlarının turizm danışmanı, sosyal medyanın gurmesidir.
Çok gezer, çok okur, çok bilir.
İstese “Adım Adım Anadolu” tadında bir belgesel hazırlayabilecek kişidir.
Yurt içi ve yurt dışı görevlerinde gezdiği coğrafyayı her şeyiyle keşfeder, adeta bir kültür elçisidir.
Uzaktaki akrabalarını ziyaret edebildiği için her zaman hayırlı bir evlattır.
Klasik ve geleneksel bankacılığın ötesinde çağdaş bir organizasyonun parçasıdır.
Miçoluktan kaptanlığa giden basamakları hızla tırmanır.Süreçte başarılı olacak adaylar Teftiş Kurulu bünyesinde Şube Teftişleri Bölümü’nde görevlendirilecektir.
https:/ /m.kariyer.net/is-ilani/denizbank-mufettis-yardimcisi-2248921
-
1993 mü ? Neyse başarılar girecek arkadaşlara
-
İngilizce yanında Rusçası olan varsa bu bankada avantaj az bile biliyorsanız belirtin.
-
Ben bu bankaların şartlarını karşılayabilecek potansiyele sahip olsam iibf okumazdım zaten. Daha iyi bi bölüme yerleşirdim.
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3772/denizbank-müfettiş-yardımcılığı/63 bir önceki sınavın başlığı
-
@baelish iibf okuyup bu şartları sağlayan çok kişi var
-
@keynesin-faizi Yaş şartı faşistlik gibi geliyor bana ama en azından dürüstler kamu bankaları gibi yaş sınırını 30 yapıp mülakatta yaş konusundan vurmuyorlardır.
-
Şimdi ben 1993 senesinde vardım 93ten sonra doğmuş gibi mi oluyorum?
-
Arkadaşlar bu bankaların şartları hakkında yapı kredinin müfettişlik ilanında birşey yazdım bazı arkadaşların zoruna gitmiş millet böyle ilan seviyor yapacak birşey yok.
-
@keynesin-faizi ilanların hoşumuza gidip gitmemesi başka bir şey. Bu ilan şartları normal bizim dil konusunu üniversitede halletmemiş olmamız anormal olan. Yani bence eksiklik bankada değil bu konuda. Neticede aradığı şartlara uyanları buluyor. Çalısanların Linked in profillerine bakınca bu çok net bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu şartları sağlasanız bence başvururdunuz daha iyi bir işte çalışmıyor veya böyle bir kariyer hedefliyorsanız. Bağımsız denetim firmalarından geçenler,büyük holdinglerin denetim birimlerinden geçmiş olanlara çok denk geldim Linked in de.
-
@keynesin-faizi bu arada ilanda ağır bir şart da yok hocam. Dil sınavından muaf olacaklar o puanları alanlar yoksa dil sınavına girecekler. Dil puanı olanların çağrılma olasılıkları daha yüksek. Ne bir lisanslama belgesi istemişler ne tecrübe ne staj şartı. Yapı Kredi ilanı da bu ilan da iyi fırsat şartları uyanlar için.
-
Bana göre ağır şart 1993 sınırı olması neden bu yaş bu kadar önemli ya
-
@kunterayata Zaten kendimden bahsettim hocam. Ben bu şartları sağlayabilecek potansiyelde olsam başka bir bölüm okurdum. Bankacılık sektöründe heba etmezdim kendimi. İibf'yi severek okumadım, şartlar durumlar böyle gerektirdi.
-
@baelish Allah sizin için en hayırlısını en güzelini versin iyiki bunu okumuşum dedirtsin.
-
Genel anlamıyla sınavı kolay mülakata kalmıştım kazanmıştım ama gitmedim, mülakatta ingilizce konuşmuştuk, maaş teklifide ortalama
-
2017 müfettişlik alımı malumlar netten bir yorum buldum.
Evet arkadaşlar bugün son gündü bu yüzden sonraki senelerde girecek olan arkadaşlara yol göstermesi açısından neler sorulduğunu yazmak istiyorum. İngilizce olarak denizbank tarihini anlatmam istendi ama akıcı konuşamadım daha sonra neden müfettişliğe uygun olduğunu düşünüyorsun dendi yine ingilizce, daha sonra türkçe devam ettik.İngilizce kısmında denizbank genel müdürü, yk başkanı,bddk başkanı soruldu, Türkçe kısımda sadece teminat mektubu soruldu.(tüm sorulara doğru cevap verdim) Genel olarak neden müfettişlik bu işi yapabileceğini düşündüren sebepler nedir tarzı bir konuşma geçti. Bir de başka birim düşünür müsün dendi ben de iç kontrolör ve uzmanlık olarak da sadece mali tahlili düşünebilirim dedim bunun üzerine ik daki hanım istanbulda yaşayabilir misin dedi ondan konuştuk ve mülakat bitti. herkesin hakkında hayırlısı en geç cumaya kadar açıklanır herhalde.Bu arada 10dk civarı sürdü mülakatım.