2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@maliyeciuzman 42 Alan 19 gy gk ekler misin hocam
-
Arkadaşlar yazili sinav icin nasil bi calisma modeli yapicaksiniz. Basliyim diyorum simdiden kazanamazsak kpss'de goruruz faydasini
-
@tasarruf, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
14 Gk Gy 47 Alan eklermisiniz
Reis bu sınavın 225. Sensin buda burda kalsın
-
Ankete bakıyorum da 73 75 arası da kapatabilir puan olarak bakalım
-
Arkadaslar sorulari derleyen toplayan yok mu burda pdf şeklinde
-
47 alan 18 gk gy ile yerimizi alalım bakalım.
-
44 alan 20 gk gy
-
2018 Ağustos sınavı ile bu sınavın anket çalışmalarını kıyaslamaya çalıştım. Sol taraf bir önceki sınavın anketi. İşaretlediğim aralıkta kapattı sınav. Kıyaslama açısından da fikir verecektir. -
@harmenihas nasıl yani kacla kapatır
-
@hacettepe, Hocam resim yükledim ya onay bekliyor ya beceremedim Yazılarım o yüzden havada kalmış
-
@harmenihas ilk sınavda 78 ve üzeri yaklaşık %52 oylanmış bu sınavda ise %13.2 oylanmış 78 ve üzeri toplam olarak. Bu sınavın önceki sınavdan düşük kapatacağı aşikar. Her türlü sürprize açık olmak gerek. Hep dediğim gibi 5 ham puan düşük kapatacak.
-
@harmenihas hocam 2018'in daha yüksek kapatmış olması gerekmezmiydi? Zira daha kolay bi sınavdı ve en son 67 doğrusu olan aday yazılıya kalabildi diye biliyorum.. Ya ben bu anketleri yanlış yorumluyorum ya bi yanlışlık var ya da şuan 67-68 doğrusu olanlar dahi risk içerisinde.. aydınlatabilirseniz sevinirim
-
Bende anlamadim. Tahminlerinizi soylerseniz daha iyi olur :))
-
@gossen hocam bir de şöyle birsey var bu sinava inceki sinava girip hala mulakati yapilmamis olan kisiler de girdi 135 kisi bunlardan 45 i alindi bizim surec icerisinde boşluğa sebep olmayacak mi bu nasil tamamlanir nasil giderilir bu drum hic aklim almiyor
-
Yani ham puan olarak 70-71 arası kapatacak.
-
@eren_x Hocam geçen senenin 67'si (46 alan 21 gk/gy yapsa) 75,04 ham puan almış olur ve ankette işaretlediğim alana denk gelir. Karşılaştırma yapılacak olan kısım yığılmaların yoğunlaştığı aralıklar. İlk sınavda % 50 71-81 Puan aralığındayken bu sınavda % 52 68-75 aralığında. Bu bakımdan sınavın ortalamasının düşeceği yorumu yapılabilir. Çünkü geçen sene % 50 ye göre bu sene % 50 daha düşük aralıkta. Sınavın geçen seneye göre 3 puan- 2 alan 1gkgy gibi- daha düşük kapatacağı çıkarımında bulunabiliyorum. Veriler sağlıklı ise tabii
-
@harmenihas teşekkür ediyorum üstad tedirgin yüreklere su serpme konusunda üzerine yok herkesin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah
-
@eren_x Amin cümlemizin inşaAllah
-
Muhasebe seçmiştim ama maliye sorusuda geldi. Normal mi?
-
@arastirmaci34 Hocam o muhasebe-ticaret hukuku olayı klasik sınavla ilgili. Bu testi geçerseniz orada karşınıza ticaret çıkmayacak muhasebe çıkacak. Maliye hukuk iktisat her durumda var ama.