2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@kombassankoma benimkisi de 49 a 21 ama bende 50lilerdeyim :=)
-
Arkadaşlar 2019 Sayıştay yazılı sınav için whatsapp grubu var mı
-
@wroclaw standart sapmış herhalde bazı alanlarda ki 49-22deki arkadaşın sırasından da daha iyi sıra gelmiş
-
Netler hep yakın ufak detaylar sıralamayı değiştirmiş.
-
@adabazarrr ben bilmiyorum baskan oyle bişii
-
Arkadaşlar bu sene içinde sınav olma durumu nedir bilgisi olan var mı? Malum toplamda 90 kişi alınmış olacak
-
Abiler 2.sınava girmeye hak kazananlar herhangi bir şey dolduracak mı özgeçmiş gibi yoksa yine kimlikle direk sınava mı gireceğiz
-
@angaralı Sınav tarihine yaklaşık 1 hafta kala aday işlemleri sisteminde Sayıştay yazılı sınavı başlığı altında sınav giriş belgesi yayınlanacak o ve kimliğinizle gideceksiniz. Farklı bir durum yok sınavı ÖSYM yapıyor neticede... Özgeçmiş, güvenlik soruşturma kaydı vs. yazılı sınav sonuçlarının ilanından yaklaşık 1 hafta sonra sayıştay.gov.tr nin duyurular bölümünde yayınlanır...
-
@gençişsiz hocam sizde 2019 sayıştay sınav soruları ve cevapları varmı bana gönderme imkanınınız varsa çok minnettar olacağım
-
@mayaa hocam sizde 2019 sayıştay sınav soruları ve cevapları varmı bana gönderme imkanınınız varsa çok minnettar olacağım
-
Yazılının ne zaman açıklanacağına dair bir tahmini olan var mı arkadaşlar?
-
@senior yukarıda bir arkadaşı teyit etmek için baktım 2016 da 50 günü bulmuş malesef insallah bu sefer daha erken sürede açıklanır
-
@70mb inşallah öyle olur
-
@yaktan06 malesef hocam sınava girdim ama sorular yok bende
-
@albertcamus hocam sizde 2019 sayıştay sınav soruları ve cevapları varmı( ekran alıntısı) bana gönderme imkanınınız varsa çok minnettar olacağım. Mailim yaktan@kyk.gov.tr
-
@aroma hocam sizde 2019 sayıştay sınav soruları ve cevapları varmı( ekran alıntısı) bana gönderme imkanınınız varsa çok minnettar olacağım. Mailim yaktan@kyk.gov.tr
-
@g-uzmanı hocam sizde 2019 sayıştay sınav soruları ve cevapları varmı( ekran alıntısı) bana gönderme imkanınınız varsa çok minnettar olacağım. Mailim yaktan@kyk.gov.tr
-
@maliyeciuzman hocam sizde 2019 sayıştay sınav soruları ve cevapları varmı( ekran alıntısı) bana gönderme imkanınınız varsa çok minnettar olacağım. Mailim yaktan@kyk.gov.tr
-
Nerde bu yazılı sonucu bekleyenler kimsenin sesi çıkmıyor
-
@senior 30 dan geriye doğru sayıyoruz üstad:) duyumu olan varsa paylaşırsa seviniriz