2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
Kazananların net ve puan dağılımı nasıl?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@zwasp başkan güvenlik soruşturmalarının yapıldığını sonrasında mülakat yapılıp hızla sonuçlandıracaklarını ifade etmiş hocam. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama bakalım nasıl olacak.
-
@tahir_soylu 46 ya 18 yaptim ben 260. Oldum
46 ya 19 yapanda kazanmis
47 ye 18 yapanda demekki standart sapma baya etkili olmus heralde -
@onuktekin farklı bir süreç olacak gibi görünüyor, hakkımızda hayırlısı
-
-
@ademsmith evet standart sapmayı da ağırlıklı olarak alan etkiliyor. Puan olarak 83 küsüratlarda kapattı herhalde.
-
@wazo bu sinav için a kadro daha önceden murat, pareto hepsinden baktım hocam
-
44-23 ile 190 larda gelmiş bana. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
-
@modigliani 42-21 444. Olmuşum çok ilginç bi durum
-
Listede kaç kişi var acaba 2018 den mülakata kalanlardan bakan oldu mu
-
@adam-smithh 45 kişi varmış masallah yani ya
-
Kazanan arkadaşları tebrik eder kazanamamış arkadaşlara da bundan sonraki süreçte arzu ettikleri sınavlarda başarılı olmalarını diliyorum. Ben tahmin ettiğim doğru sayıları ile yani 50 alan 19 GyGk ile 89 civarı puan aldım ve Rabbime şükürler olsun kazandım. Ancak beklenenden yüksek kapatması da rekabetin giderek arttığını gösteriyor.
-
İkinci sınav için ayrıca para yatırmamız gerekmiyor değil mi? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
-
@sehrayin yok kardeşim . Belgenin çıkarıp yanında kimlikle sınav yerine gideceksin. Sınav da büyük ihtimalle gazi veya Hacı Bayram da olur
-
Arkadaslar kazananlarin puani kac acaba?
-
@tahir_soylu 46 ya 18 dediginiz hangi alanlardan acikca yazabilirmisiniz? hayirli olsun
-
@kombassankoma bire bir aynısı geldi, sıralama 40larda.
-
@kombassankoma, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
hukuk:15
muhasebe:12
iktisat:12
maliye:10
gy:12
gk:949d/21d
bire bir aynısı geldi, sıralama 40larda.
-
49/22 sıralama 47 puan 90.17