2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
Varsa başka sorular sorabilirim arkadaşlar.
-
@hll 2019 alimi tahminen ne zmana kadar biter ,birde kadin adaylara bakis acisi nasil kurumun dezavantaj olurmu mulakatta
-
@dnd denetçi yardımcılığı için önemli olan şüpheci sorgulayıcı ve detaycı olmak. Bayanlardada bu özellikler biraz daha fazla oldugundan bu özelliklere sahip bayan arkadaşlarımızda kurumuzda denetçi olarak çalışmaktadır. Ancak sürekli seyahat, bayanlara göre bir dezavantajdır. Ama yinede önce ki yullara göre oranla bayan denetçi sayımız artmaktadır.
-
@hll tesekkur ederim
-
@hll hocam baştan yeni bir sınavın tahmini nezaman yapılabileceğini sorma imkanınız var mıydı ?
-
@hll hocam kpss şartı olucak mı onu da sorarsanız
-
@hll turneler ne sıklıkla oluyo Hocam acaba mesela evli bi bayan icin ne kadar zorlayıcı olur
-
Arkadaşlar başkanımız gitti.
sorabildigim soruları sordum saplsun hepsine cevap verdi.
-
açıklandı
-
Hayırlı olsun dostlar. Bakalım kaçla kapattı gk gy alan, puan ve sıra şeklinde belirtirseniz bir fikir oluşabilir kapatma yeri hakkında.
-
45 21 ile sonlardan kazanmışız. Hayırlı olsun, 2018'den kalan arkadaşlar için önce mülakatta sonra yazılı da diğer arkadaşlara yazılıda başarılar.
-
45 alan 17 gygk ile 400 küsürlerdeyim. Tahmin ettiğim gibi iktisat yaktı iktisatım düşüktü çünkü.
-
44 alan 23 gk olmadı nasip 347
-
Şükür içerideyiz
-
48 16 puan 83 sıralama 266 olmamış yani kazananlara hayırlı olsun arkadaşlar
-
84 , 205, şükür.
-
Kaç kişi girmiş sınava bilginiz var mı?
-
Hadi hayırlısı olsun herkes için. Benim de olmuş. Yalnız baya yüksek kapatmış gibi
-
Çok şükür içerdeyiz. Hayırlı olsun herkes için.
-
benim de oldu