2019 DGUY VMY ALIMI
-
Fotoğraf ekleyemiyorum? Nasıl ekleniyor bu meret
-
-
Arkadaşlar 8 den beri gündemdeyiz tweet atmaya devam bu ilan gelecek biraz daha rt ve tweet atalım
-
@paretowilfredo dguy alimi ile ilgili bi duyununuz var mı. İki ayrı dersane hocası Kasım da olacağı yönünde bişeyler söylemiş de ne kadar doğru?
-
@dahagencimben Dostum son DGUY alımı 300 kişilikti, 220 kişi alındı. Alım hem sınav safhasında hem mülakat safhasında iptal edilmenin eşiğinden döndü. Sayın Albayrak bu sayılarda merkez kadro alımına karşı, bunu net bir şekilde biliyoruz. Mevcut alınan adayların başlatılması için konuşulan dönem Ekim sonu / Kasım başı. Hâl böyle olunca yorumu size bırakıyorum
-
@paretowilfredo iskur da çalışan komşumuz da bu bakan açıklamaz sgk yi unut dedi:) şimdi ben nere Gidem alımlar çok düştü mülakatlar açıklanmiyor
-
@paretowilfredo nasıl bir yapılnmaysa artk bir türlü bitmedi yapılanmadan sonra vmy alımı olur mu ?
-
@botan01 Yapılanmayı ben yapsaydım çoktan bitirirdim dostum Elbet olacaktır ama takvim belirlemek şu an çok mümkün değil.
-
@Aslan-Reyiz güvenilir birimi?
-
-
@Aslan-Reyiz ali yıldız denilen herif ne yapıyor şimdi acaba
-
arkadaslar 84 puanla bu sinavlara girme sansim olur mu
-
Daha dguy lari baslatmadilar ne alımı yaa. Dguyu beklememek lazim sahsi kanaatim..
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 DGUY VMY ALIMI
Şu Ali Yıldız'ın yalanını her gördüğüm de bu aklıma gelir https://www.youtube.com/watch?v=92tvyGYYRz8
-
@paretowilfredo mhuy alımı için ne düşünüyorsunuz üstat ?
-
@pareto_wilfredo hocam olası 500 kişilik vmy ilanında kaç puanla umutlanmak gerek
-
@sad38guy geçen sene aldı bu sene açacağını sanmıyorum dguy
-
@friedmanmilton taban puan yani 80 le kapatır bence yine
-
@Marsiyal test olursa peki
-
@friedmanmilton oda 82 83 falan olur heralde hocam çok farkedeceğini sanmıyorum