PTT personel alımı 2019
-
@tercihiniyap önerdiği kitap nasıl bir şey acaba iyimş
-
@hasan2 Bilmiyorum hocam zaten genel kültür genel yetenek olduğu için kitap almaya gerek var mı kişiden kişiye değişir ben evde olanlarla yetinecegim sanırım
-
@generalgeneral Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiginiz için . Bu önerdiği kitabi ücretli satıyor ama ayrı ücretsiz pdf lerde paylaşıyor ne niyetle açıkçası hala çözemedim
-
@tercihiniyap tamam sağol
-
Ptt den umut kesildi galiba
-
ocakta ilan gelecek dediler. nisan oldu bu gidişle yazı bulacak gibi
-
@issiz-0 ocak ama hangi ocak
-
Her soylenene bakmayingeçen sene mayıs ta geldi bu senede ole olur bence
Benim söylediğime de bakmyingelmeyedebilir -
Ptt bir sürü sektöre el atıyor, sigortacılık, bankacılık, online alışveriş vs personel alımı yapmaması absürt.
-
Arkadaşlar PTT alımı başladı yok başvurular başlıyor vs. diye haberler dolaşıyor gerçeklik payı yok itibar etmeyin. özellikle iki üç site var sektörde ne hak ne hukuk ne vicdan kalmış ahlaksızlarda... başvurular başladı diye gidip ücret yatırmaya çalışanlar bile olmuş yazıktır.
-
@albertcamus
Her gün biri gelip şu kuruma alım varmış binlerce niye başvurmuyosun. Yoksa iş mi beğenmiyosunuz falan diyip küçük beyinleriyle bizi eleştiriyorlar. Yapmayın bu insanlara yazıktır.90 üstü kpss ve yds puanları olan insanlara yazık. Ne hallere düştük. -
@cevatcobanli444 artık işler alım konusunda zıvanadan çıkınca birileri birilerinin yakasına hep yapışır. Her şu kıtlıkta insanlar iş beğenmiyor. Manyadılar iyice. Herkesi gelecek derdi, geçim derdi sarmış. Bir de aptal saptal insanlarla uğraşmak zorunda kalıyorsun.
-
daha 2018 alımlarında asillerin hepsi başlamadı bunu birçok kişi bilmiyor daha geçen sınavın yerleştirmeleri bitmemişken yeni alım beklememek lazım heryerde yalan haber var gerçek bu arkadaşlar bu sene alıma çıkacağını düşünmüyorum
-
@ryuzaki hocam yerleşmeyen kaldığını ilk kez duyuyorum. Forumda hiç yazılıp çizilmedi.
-
@burcuburcu ben yerleşmedim daha asil kazananımve yerleşmeyen kişilerde var hala ben canlı örneğiyim ama yerleşemeyen kişiler az bir kesim
-
PTT alım yaparsa bunun deneyimli personel şeklinde olacağını duymuştum boyle bi bilgi var mı peki
-
İLAN GELDİ BAŞVURULAR-15 MAYIS-18 MAYIS TARİHİ ARASINDA YAPILACAK DİYE HABERLER GÖRÜYORUM BU ARALAR GERÇEKLİK PAYI YOK DEĞİL Mİ PTT NİN SİTESİNDE YANA YAKILA İLAN ARIYORUM
-
@esot92 hayır başvurular daha yok, ilan gelmedi, yalan haber itibar etmeyin
-
kamu personeli sitesinde ilan eylul ekim gbi yazmış bozgeyik ole bi aciklamami yaptı.nedir bu işin srri
-
Duyumu olan var mı?