PTT personel alımı 2019
-
En kalabalık personel alımı yapan kurumlardan biri olan ptt hakkında duyum vs başlığı açma vakti geldi. Ptt personel alımı 2019 yılında kaç kişi olur kaç kişi
-
başlık açılınca ilan geldi sandık
-
@issiz-0 yerel seçim öncesi gelmesine kesin gözüyle bakılıyor inşallah yanılmayız.
-
Yönetim kurulu toplansın bakalım.
-
İlana dair ben de bir şeyler işittim dostlar. Geçen seferki bölümlere benzer şekilde olacak ve kpss koşulu olmayacak. Bakalım daha net bilgiler işitirsem paylaşırım.
-
umarım yine yökdil kabul edilir
-
Hocam BNde bir PTT müdüründen seçimden sonra açılacak die duydum
-
PTT sınavında neler soruluyor ? Gelen ilan da hangi pozisyonda görev alabilme imkanımız oluyor ?
-
Arkadaşlar duyumu olan var mı yeni bir alim olacak mı acaba? Önceki alımda bile hala göreve başlamamışlarken bu yeni ilan gelecek söylentileri ne kadar doğru ?
-
Bu ptt yle alakalı hiç duyumu olan felan yokmu arkadaşlar
-
@baelish mezun olduğunuz bölüme göre bir unvana başvuruyorsunuz. genel kültür- genel yetenek sınavı oluyor gişe için
-
@issiz-0 Yedekler alındı mı ki yeni ilana çıkılıyor?
-
@hasan2 alım olacak öyle açıklama yapılmış ama henüz ilan çıkmadı
-
@bluephantom hayır ben de yedeğim zaten. muhtemelen yedeklere dönüş haziran temmuz gibi olacak
-
@issiz-0 ilan ne zaman gelir acaba ki seçimden önce gelme olasılığı varmı acaba
-
Alınacak diyorlar ama diyorlar işte
-
Arkadaşlar hiç duyumu felan olan yokmu ya
-
Yalcın sakar diye biri sürekli alim olacak diye her yerden paylaşım yapıyor hatta kitap önerisi yapıyor çoğu kişi onerdigi kitabi almış çalışmaya bile baslamis bilemiyorum artık ne kadar doğru mart ayında güya gelicekti ilan bakalım hayırlısı .
-
@tercihiniyap hocam ptt sendikalarından bir tanesi o kitabı ücretsiz dağıtıyor ama bazı insanlar o ücretsiz kitapları hiç decüzi olmayan fiyatlara satıyorlar, bilginize..
-
Ona bakarsanız martta kaymakamlık sınavı olacaktı kitap satanlar için :))