2019 CB İLETİŞİM UZMAN YARDIMCILIĞI YAZILI SINAV PLATFORMU
-
benim denklik belgesi aynı bölümden mezun arkadaşımın adına. onu göndersem bir sıkıntı olur mu dersiniz? bir anda hemen cv yi gönderin deyince vaktim kalmadı kendi adım çıkartmak için
-
Arkadaşlar bu yeniden istenen cv şablonunda en altta yer alan kısa kendini tanıtma alanında yazarken bende sıkıntı oluyor. Benden başka sorun yaşayan var mı acaba? Bir de telefondan yazmaya çalışıyorum, word o yüzden sorun çıkarıyor olabilir mi?
-
@öfkeli hocam kusura bakmayın benimkisi sorunuza cevap değil de başka bi soru olacak. benim yeniden istenen cv den haberim yok da sizden telefonla mı istediler acaba?
-
Arkadaşlar ikinci sınav yok direk mülakat diyor siteye bi bakın
-
Arkadaşlar şunu anlamadım hukuk ve iibfden toplam 10 kişi iletişimden toplam 15 kişi alınacaktı ilana göre, ama mülakat listesinde hukuktan 15 iletişimden 2 iibfden 100den fazla kişi var. Sanırım iletişim ve hukukta bu kadar kişi barajı geçmiş muhtemelen hukuktan 4 kişi alacaklar ama iibfden kaç kişi alınacak o zaman?
-
Mülakat listesinde adınız var mı hocam? Mail yolu ile geldi.
-
@mulkiyeli_93 mail göndermişlerdi hocam. 19 Mart mesai saati başlangıcına kadar diyordu mailde.
-
teşekkürler arkadaşlar sabah mailimi kontrol ettiğimde görmemiştim şimdi fark ettim
-
@öfkeli hocam bu mail olayı nedir bana gelmemiş
-
@s-cihan hocam ben onu şimdi gördüm, sağolun uyarı için. Ben yazılı sınav olur sanıyordum.
-
@öfkeli rica ederim hocam hepimiz öyle sanıyorduk
-
@s-cihan "aday bilgi formlarının çoğunluğunun tam olarak doldurulmaması sebebiyle" şeklinde bir ifade ile yeni cv şablonu gönderip tekrar özgeçmiş yazıp göndermem istendi benden. Belki sizin aday bilgi formunuz tam olarak doldurulduğu için istememiş olabilirler. Ancak yine de gereksiz kutusunu falan kontrol etmenizi tavsiye ederim hocam, istenen süre yarın sabah doluyor zira!
-
@öfkeli tmm hocam çok sağolun
-
@s-cihan rica ederim hocam, birbirimizi bilgilendirmemiz forumun en büyük faydası zaten.
-
Arkadaşlar formdaki İş Deneyimleri kısmında Organizasyondaki Yeri'nden, bir de Çalışmak İstenen Başkanlık kısmının en altındaki İş Pozisyonu ibaresinden ne anlıyorsunuz. İş pozisyonu zaten iletişim uzman yard. değil mi? Neler yazdınız acaba buralara?
-
Evet bende anlamadım o kısmı
-
Ben iş deneyimlerinde geçen organizasyondaki yeri kısmını boş bıraktım, çalışmak istenen başkanlık kısmında da birden fazla tercih yaptım. Umarım bi sorun olmaz.
-
İlanda
Hukuk, siyasi bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, işletme ve iktisat fakültelerinden (10 kişi)
yazmakta
Mülakat listesinde iibf/sbf için 108 kişi
Hukuk için 15 kişi görünmekte
123 kişi 10 kişilik kadro için mi mülakata çağrıldı ?
Bu saçmalığı anlayan biri anlatabilir mi bana
Ve iletişim fakültelerinden 15 kişi diyor ilan
Mülakat için 15 kişinin ismi var -
@generalgeneral @norules iletişimden mülakata kalan sadece 2 kişi ve ilanda 15 kişi alıncağı yazıyordu. Dolayısıyla, eğer mevzuatta buna engel bir durum yoksa, benim naçizane tahminim iletişim için ayrılan kadrolara da İİBF'den kaydırma yapabilecekleri yönünde.
-
@öfkeli ilan metninde
" (7) Yazılı ve sözlü sınav sonucunda herhangi bir bölümden yeterli aday alınamaması halinde, eksik kalan kadro Başkanlık tarafından uygun görülecek diğer bölümlerden atama yaparak doldurulabilecektir. " yazıyordu dediğinize benzer