2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Ders bazli puan durumumuzu ogrenmemiz mumkun mu
-
@johnstuartmill Bildiğim kadarıyla değil hocam Bilgi Edinme kapsamında da verilmiyor tek yol sınav kağıdına itiraz ama tüm dersler için ayrı sınav olduğundan tümünü öğrenmek istiyorsan ayrı ayrı itiraz etmen gerekli diye biliyorum
-
28 erkek 4 kadın arkadaşımız 2018 ve 2019 mülakatlarinda ortak isimler. Hayırlısı olsun herkesin hakkında inşallah.
-
@maliyefs yani hem 2018 hem de 2019 mülakatına hak kazanan aynı 32 kişi mi var doğru mu anladım ? Böyle ise oldukça büyük bir rakam.
-
@yorgunisletmeci evet hocam öyle. 2018de bu 32 kişiden ne kadar çok kazanan olursa 2019 mülakatına kalanlar için o kadar şans artar
-
@maliyefs Kesinlikle. 32 kişi iyi rakammış.Teşekkürler.
-
@maliyefs aynen Hocam dua ederken bu faktörü de lütfen dikkate alalım
-
Bir önce ki yazılı sınavdan bir gün sonra sayıştay tarafından duyuru yayımlanmış belgelerle ilgili. Henüz bu sınavdan sonra duyuru gelmedi. Bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
-
@edielik 1 hafta sonra diye biliyorum.
-
Arkadaşlar mülakata kalanlar herhangi bir yere belge gönderdi mi yada internetten vesaire bir şey dolduracak mıyız süreyi kaçırmayalım da
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar bu hafta içini yayınlanabilirmiş evrak listesi.
-
@edielik kim dedi hocam
-
@oa80 sayıştayı arayıp sordum.
-
Istenen evraklar yayinlanmks
-
Dilekçeye ne yazacağız bilen var mı?
-
Güvenlik soruşturmasında bilgisayarda doldurup çıktı alıp fotoğrafı üzerine yapıştırsak sorun olmaz heralde
-
bu formları elektronik ortamda mı göndereceğiz yoksa kuruma mı postalayacağız
-
mulakata kalan arkadaslar mesaj atin bana
-
@johnstuartmill neden ?