HUKUK KONSUNDA YARDIM
-
Detay çalışmak iyidir
-
Hukukta ve Maliye'de şöyle bir şey yapmıştım: Yapamadığım soruların cevaplarını ayrı bir kaynağa yazıyordum. Biraz ezber oluyor ama test sınavlarında oldukça faydalı oluyor.
-
@bluephantom basitti ama sorular son sınavda hukuk için hep yaralı taraftır hukuk bende :(geçen sene hiç bakmadığıma çok pişman olmuştum soruları görünce
-
@balans-etkisi Hiç bakmadan girmek elbette sakat ancak tercih etmemiz gerekirse ben seçmeyin diyorum sadece.
-
@bluephantom eywallah hocam sence hangisi mesela ?elimde konsensus var oda 2016 basım eski bi tane yeni soru bankası kaynağı alcam hukuktan
-
@balans-etkisi Hukuk soru bankası pek devirmediğim için (dönüşüm dışında ) bir şey demek zor hocam. İmkanınız varsa Konsensus alın. Çıkmış sorularla da mutlaka takviye edin.
-
Kutluay kararli hukuk konusunu çalışan birisi yok mu grupta
-
Konsensus anayasa ve idare de kısmende icra iflas disında pek değisen bir sey yok eski yıllardaki konsensus varsa onu da çozebilirsiniz. Konsensusun yeni baskisında eski sorular var eski derken eski basımda olan sorular 2018 kurum sinavlari sorulari da var uyarlanmıs ve guncellenmis haliyle. Kamu Hukukunuda güncelllenmis haliyle son derece iyi ve detayli almiş. @bluephantom
-
@bluephantom eywallah hocam teşekkür ederim kolay gelsin
-
Hukukda yok mu bi kaynak soyleyecek anlamadim gitti