[Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
-
Ayrıca dostlar ikinci dağıtım sürecimizi de başlatalım istiyorum artık. Yine bir dostumuzun bu kez farklı olarak sunmuş olduğu kitap listesi içerisinden ihtiyacı olan bir kitabı seçmesini istiyoruz. Kitaplar şu şekilde dostlar;
1) 4t kaymakamlık denemeleri
2) Altınseri anayasa hukuku konu anlatımı temmuz 2018 baskı-
3) Themis 22.baskı anayasa hukuku-
4) Monopol medeni usul hakimlik ders notları-
5) Sertkan erdurmaz vergi hukuku konu anlatımı -
6) Alesta idare hukuku konu anlatımı-
7) Alesta idari yargılama konu anlatımı-
Yüksel bilgili kaymakamlık çıkmış iktisat soru bankası -
9) Yüksel bilgili kaymakamlık özgün iktisat soru bankası
10) Themis 19.baskı idare hukuku konu anlatımı
11) Haldun Mikro İktisat
12) Haldun Makro İktisat
Dostlar bu kitaplardan ihtiyacınız olan bir tanesini seçmeniz durumunda haftasonları arkadaşımızın müsait olduğu vakitte adresinize kargolanacak.
Yine sıra esası güdebiliriz kaynaklarda dostlar. Gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar ve ilk kez kitap alacak olanlar öncelikli olmalı. Bu konuda hassas olacağınızdan eminim her birinizin.
Kitaplar eksildikçe ben listeyi güncelleyeceğim. Kalan kitapları belirteceğim.Bu süreç sona ermeye yakın zamanda yine elinde kitapları olduğunu söyleyen diğer dostlarımızın listelerini de aynı şekilde paylaşacağım dostlar ve mümkün oldukça bu başlıkta dağıtımları sürdüreceğiz hep birlikte.
Güzel günler diliyorum hepinize.
-
@paretowilfredo hocam gönderim olacak mı olacaksa kpss'den önce olur mu?
-
@osmanozcan Tüm bilgileri ilettim dostum. Çok kişi olduğundan bilgileri derlemek biraz vakit alıyor malesef. En kısa sürede gönderimler tamamlanacak inşallah. Bilgilendirme yapacağım yeniden
-
Gönderimler başladı mı acaba
-
@tozkok Dostum gönderimleri gerçekleştiren arkadaşımız görev yeri değişikliği yaşadığından şu an bir hengame içerisinde lakin yerleşti sayılır. Bekleme için kusurabakmayın lütfen, en kısa sürede halledeceğiz inşallah
-
@paretowilfredo yok hocam ne kusuru unutuldu mu acaba diye bi sorım dedim ama unutulmamışız teşekkürler
-
@paretowilfredo miniklerimin kitapları elimize ulaştı ne çok sevindik ne güzel bir iş yaptınız anlatamam miniklerim adına çok teşekkür ediyorum...
-
@paretowilfredo hocam iyi günler. bana ankaradan bir tel geldi kitaplar konusunda. özelden attım telefonumu bana gün içinde dönüş yapabilirseniz durumu size anlatmak istiyorum. kolay gelsin.
-
Merhaba dostlar.
Son bilgilerini aldığımız dostlarımıza gönderimler geçtiğimiz hafta başladı. İlk fasıllar ulaşmaya da başlamışİnşallah önümüzdeki haftada hepsi tamamlanmış olur. Özellikle bu hafta Cuma gününe kadar kitapları eline ulaşmayan dostlarımız bana ulaşsınlar, yeniden soruşturalım durumu. Zannediyorum o vakte kadar herkese ulaşmış olur ama olur ha aksilik olursa takibini yapalım dostlar.
Bu gönderimlerin ardından Az bir bütçemiz daha kalmış olacak, o bütçe ile de bir kaç arkadaşımıza daha gönderim yapacağız. Bunun için duyuru yapacağım dostlar yine talepleri alacağız.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Ayrıca dostlar ikinci dağıtım sürecimizi de başlatalım istiyorum artık. Yine bir dostumuzun bu kez farklı olarak sunmuş olduğu kitap listesi içerisinden ihtiyacı olan bir kitabı seçmesini istiyoruz. Kitaplar şu şekilde dostlar;
1) 4t kaymakamlık denemeleri
2) Altınseri anayasa hukuku konu anlatımı temmuz 2018 baskı-
3) Themis 22.baskı anayasa hukuku-
4) Monopol medeni usul hakimlik ders notları-
5) Sertkan erdurmaz vergi hukuku konu anlatımı -
6) Alesta idare hukuku konu anlatımı-
7) Alesta idari yargılama konu anlatımı-
Yüksel bilgili kaymakamlık çıkmış iktisat soru bankası -
9) Yüksel bilgili kaymakamlık özgün iktisat soru bankası
10) Themis 19.baskı idare hukuku konu anlatımı
11) Haldun Mikro İktisat
12) Haldun Makro İktisat
Dostlar bu kitaplardan ihtiyacınız olan bir tanesini seçmeniz durumunda haftasonları arkadaşımızın müsait olduğu vakitte adresinize kargolanacak.
Yine sıra esası güdebiliriz kaynaklarda dostlar. Gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar ve ilk kez kitap alacak olanlar öncelikli olmalı. Bu konuda hassas olacağınızdan eminim her birinizin.
Kitaplar eksildikçe ben listeyi güncelleyeceğim. Kalan kitapları belirteceğim.Bu süreç sona ermeye yakın zamanda yine elinde kitapları olduğunu söyleyen diğer dostlarımızın listelerini de aynı şekilde paylaşacağım dostlar ve mümkün oldukça bu başlıkta dağıtımları sürdüreceğiz hep birlikte.
Güzel günler diliyorum hepinize.
Ayrıca bu listede yer alan kitaplar malesef forumumuzdan çok alaka olmayınca arkadaşımız tarafından kendi imkanları ile dağıtıldı. Ancak yeni kitaplarımız da var elimizde. Üst iletideki dağıtım sürecinin son safhasına başlarken o listeyi yayımlayacağım dostlar. İhtiyacı olan arkadaşlarımız yine o listeden kitap seçerek dahil olabilecekler inşallah.
-
Kitaplarım geldi bu süreçte emeği geçen @paretowilfredo ve Kitabı Gönderen Arkadaşımıza Sonsuz Teşekkürler, Allah Razı Olsun.
-
Benim de kitabım geldi. Kitabı gönderen arkadaşa ve buna vesile olanlara cok tesekkur ederim Allah razı olsun.
-
Kitabım elime geçti gönderimde emeği geçen herkese teşekkür ederim ️
-
Benim de kitabım geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
-
Merhaba dostlar.
Güzel haberleriniz ve dilekleriniz mutlu etti bizi. Kendi adıma da dostumuz adına da hepinize teşekkür ediyorum ben de güzel hissiyatınız için. İnşallah sizleri de bu halkanın parçası olarak görebileceğimiz atandığınız günleri en kısa sürede görürüz dostlar. -
Ayrıca kitabı ulaşmayan arkadaşlar gectiğimiz hafta dile getirdiğim gibi Cuma gününe kadar beklesinler. Gelmemiş olması durumunda bana iletirlerse kontrolünü sağlayalım.
-
Kitabım elime ulaştı, emeği geçen herkesten Allah razı olsun, teşekkür ederim.
-
İdari hakimlik sınavına hazırlanmak istiyorum herhangi bir konu anlatım ya da soru bankası olabilir şimdiden teşekkürler, tebrik ederim bu arada
-
Merhaba dostlar. Herkesin kitapları ellerine ulaştı mı? Ulaşmayan varsa bana bilgi ulaştirirsa kontrolünü yapalım.
Diğer yandan bir miktar bütçemiz kaldı, ihtiyacı olan dostlarımız yine belirtirlerse onlara da gönderim yapmak istiyoruz. Taleplerinizi bekliyoruz başlığımıza.
Sonrasında da başka şekillerde sürdürebildiğimiz kadar sürdüreceğiz bu tip organizasyonları. Şu an ilk başladığımız süreci bi tamamlayalım dostlar
-
Merhaba dostlar yeniden.
KPSS koşturmacası ile forumun meşguliyetinin farklı yöne kaymasını göz önünde bulundurarak başlığı pasif kıldık bir süre. Ancak yeniden hatırlatmakta fayda görüyorum, halen bütçemiz var ve ihtiyacı olan dostlarımıza gönderimlerde bulunmak istiyoruz.
Bu nedenle lütfen ihtiyacı olan dostlar taleplerini başlığımızda belirtsin ki amaç hasıl olsun ve ilk dağıtımımızı hayırlı bir şekilde nihayete erdirelim.
Yeniden başlığımız canlansın böylece dostlar