[Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
-
Hala devam ediyorsa, Karekök Yayınları Matematik Sıfır çok makbul geçer. Allah razı olsun uygulamayı başlatan arkadaşlardan.
-
@paretowilfredo benim de elime geçti ustad. Allah razı olsun adak sahibinden ve vesile olandan.
-
@pareto_wilfredo üstad kitap az önce geldi. Katkısı olanlardan Allah razı olsun.
-
Kitaplar dün geldi.Teşekkürler. : )
-
@paretowilfredo Kitap elime ulaştı. Tekrardan arkadaşımızın işi hayırlı olsun Allah razı olsun. Pareto teşekkür ederim sizede yardımcı oluyorsunuz Allah razı olsun.
-
Merhaba dostlar,
Öncelikle güzel düşünceleriniz için yeniden ve yeniden teşekkür ederiz biz de her birinize. İlk aşama neredeyse tamamlandı. Ulaşmayan bir iki kişi kaldı gibi görünüyor bildirimlere göre. Kafamdaki son ulaşma tarihi Cuma günü. Eğer o gün halen teslim almamış olan olursa dostlar bana ulaşsın kontrolünü yapalım. Bu fasıldan sonra da öncelikli olarak yazmış olan dostlarımızı bi temiz liste olarak yeni iletide belirteceğim. Sonrasında ise gelecek diğer talepleri de değerlendirelim geri kalan bütçe ile.Bunun ardından çeşitli şekillerde bu etkinliğe katkıda bulunarak devam ettirmek isteyen dostlarımız ile zinciri sürdüreceğiz inşallah. O aşamalarda da yine ben aracı olacağım elimden geldiğince. Her aşamada yine burada bildirimleri yapacağım. Olabildiğince sorunsuz şekilde halletmeye çalışacağız hep birlikte.
Ola ki eksiğimiz gediğimiz olduysa sürecin organizasyonunda affola dostlar. Böyle güzel işler bir nebze soluk almamıza vesile oluyor. Bize bu imkanı veren dostlarımıza ben de hepiniz adına teşekkür ediyorum.
Sağlıcakla kalın. -
@paretowilfredo üstadım benim kitaplarım da henüz ulaşmadı ama bende sizin gibi Cuma’ya kadar bekleyeceğim
-
ya ben çekiliş oldugunu bilmiyordum bugün ögrendim kaçırdım üzüldüm
-
@dunya-ese kaçırmadın takibe devam et;)
-
2019 yılına ait kpss gy gk set. ve mümkünse hukuk ve iktisat kitapları.
-
bende 2019 hukuk ve gy ,gy isterdim nasip
-
İktisat çıkmış sorular
-
@takkurt @paretowilfredo üstadım kitaplarım gelmiş, görünce çok mutlu oldum. Allah sebep olandan da aracı olanda da razı olsun ve Rabbim bizlere hakkımızda hayırlısını vererek bu oluşturulan zincire dahil olabilmemizi nasip etsin. Çok teşekkür ederim ️
-
@paretowilfredo kitabım geldi tekrardan Allah razı olsun sizden ve gönderen arkadaştan.. çok mutlu oldum
-
@paretowilfredo Benim de kitabım geldi hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim, işiniz rast gitsin.
-
Kitapları ellerine ulaşanlara hayırlı olsun. Umarız böyle hareketler devam eder. Kim bilir belki TY'nin en faydalı başlığı burası haline gelir.
-
Merhaba dostlar yeniden.
İlk faslın gerçekleştirilmesiyle beraber bir boşluk oluştu başlıkta. Ama devam ediyoruz dostlar. Tam olarak olmasa bile yaklaşık olarak geçtiğimiz seferki kadar bi kitap gönderme durumumuz daha var. Bu nedenle ihtiyacı olan dostlarımız yazsınlar.
Yazmış olan dostlarımız var ilk gönderimden sonra. Onları dikkate alacağız, bütçe tamamlandığı zaman ben size gerekli bildirimi buradan yapacağım dostlar. -
Güncel maliye çıkmış sorular kitabı
-
Şu an güncel olarak yazmış olan dostlarımız şöyle;
osmanozcan
cancihan
Gulesen
muhammedc
daniellaw
Dunya.ese
fech29
tozkokÖnceki gönderimlerde kitapları ulaşmayan zannediyorum kalmadı ama varsa bana ulaşın dostlar bakalım duruma.
Yine geçen sefer ki usûlle devam edeceğiz dostlar. İhtiyacı olan yeni dostlarımız da yazsınlar, sınıra ulaştığımız zaman gönderimlere başlayalım. -
@paretowilfredo Hocam acaba beni de ekleyebilir misiniz murat muhasebe olarak.