[Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
-
Uzun süreden sonra şu mutsuz olduğum günlerde aldığım çok güzel bir haber oldu. Bu hayrı yapan vesile olan herkesten Allah razı olsun Allah tüm arkadaşlarımızın emeğinin karşılığını versin.
-
Merhaba dostlar yeniden herkese.
Çok fazla mesaj olduğu için tek tek dönüş yapamıyorum lakin bilgileri ile birlikte güzel duygu ve düşüncelerini yollamış olan @hacettepe @eomer @takkurt @smithayran @hoffafd @gakgo @Kızıl-Elma @ücüncütekil @The-kaymakam @çölkaplanı @SonMaliyeci @Sherlock-Holmes @Hukuksever @nairu @adalet @atanacakgiller @anilazi1 dostlarımın hepsine gerek kendi adıma, gerekse aracılığını yaptığım dostum adına teşekkür ediyorum. Var olun hepiniz. Sizleri de inşallah öncelikle atanmış sonrasında ise böyle organizasyonlar içerisinde görmek imkanımız olur bir günGüzellikler böyle böyle çoğalır dostlar. Malesef fitne, kötülük daha hızlı ve kolay yayılır. Daha bulaşıcıdır. Bizim bunun karşısında düzgün adamlar/kadınlar, güzel insanlar olarak kalabilmemizin yolu bu zinciri sıkı tutmaktır. O nedenle böyle şeylerin içerisinde yer almak bana külfet değil tam aksine çok büyük keyif. Daha fazla olsun daha fazla aracılık edelim inşallah
Not: Kitap değişiklik talebi olan arkadaşların taleplerini ilettim. Olumlu/olumsuz durumu aktaracağım size.
Not 2: Dostlar 2 dostumuz kaldı bilgilerini göndermeyen, @Hayırlısıı ve @tony-montana Sizler de yollarsanız bilgilerinizi dostlar sizleri de ekleyeceğim listeye ilk fasıl için.
Not 3: @sprkymkm talebinizi ilettim dostum, duruma göre bildirim yapacağım.
Not 4: @economıcus ve @iibfmağdur bilgilerinizi yollayın dostum siz de. Bu fasılda yetişirse ekleyelim, olmaz ise sonraki fasılda öncelik sizin.
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
@paretowilfredo
WhatsApp'da da var böyle bir kampanya :)) hatta linkini de yazayım :)) çok güzel bir hediyeleşme olmuş.lanet olası kitaplar ateş pahası. hayatın sırrı var sanki lanet olası kitapların içinde inşallah dguy olursa biz de katılırız zincire...Whatsapp'a daha fazla talep gelmezse ben de bir şey bilmiyorum Ne whatsapp'mış arkadaş be.
-
@antimülakat, içinde söyledi: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Forumun bu uygulamalara ihtiyacı var. Bakarsınız günün birinde ty içinde bu uygulamalara geçeriz. Belki buralar hep yeşillik olur, bizde ihtiyaç duyanlara kitap göndeririz.
Kardeşim çorak toprağa ilk fidanları dikti dostumuz sağolsun. Ne güzel söz etmişsin, inşallah devam ettiririz de buralar hep yeşil kalır. Bakarsın bir de nehir akar, deniz olur, mavi olur, kim bilir kardeşim
-
@paretowilfredo milletin forumda orda burda yorumlarından paylaşımlarından dolayı sorun yaşar miyim düşüncesi ile gizliliğe olan aşırı takıntısı nedense wp a gelince bitiyo. Acaba wp katilmayarak neyi kaçırdım merak eder oldum şimdi
-
@aroma Dostum benim asıl merak ettiğim, telefon numarası ile katıldığı bir yerin forum'dan daha gizli olduğunu düşündüren motivasyon nedir acaba?
Biliyorum ki sosyal medyada birileri sürekli olarak; Kurumlar FORUM'ları takip ediyor. korkusunu pompalıyor. Tanıyoruz onları, biliyoruz. Amaçlarını da iyi biliyoruz. Buna dair defalarca dostları teskin etmeye çalıştık ama nafile. Bu kara propaganda sürdürülüyor. Ama şunu söyleyeyim ben, bizzat bildiğim bir şey olduğu için söylüyorum. Sanıyorlar mı ki ortalıkta gezen wp bağlantı linklerinden Kurum'lardan insanlar wp gruplarına bağlanmıyor.
Ve wp gruplarında yazdıkları her şey anlık olarak haliyle arşivleniyor diğer insanların telefonlarında ve telefon numarası bir kişinin istihbari olarak tespiti için fazlasıyla yeterli.
Daha önce de dedim, wp gruplarına karşı değilim. Karşı olduğum konular ve sebepleri var ama bunlar benim subjektif fikirlerim olduğu için bunları elbette dayatamam kimseye lakin güvenlik konusunda dostları iki kere düşünmeye davet ediyorum. -
@sprkymkm, içinde söyledi: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Merhabalar benimde küçük bir isteğim olacak ama bu kitap çalışma değil minik öğrencilerim için okuma kitabı eğer mümkün ise çok sevinirim.
Merhaba dostum.
Minik dostlarımız için de bir şeyler düşündü dostumuz, bu konuda da elinden geleni yapacak. Bilgilerinizi yollarsanız siz de, size de ulaştıracağız kardeşlerimiz için kitapları@economıcus ve @iibfmağdur bilgilerinizi aldım dostum, sizlere de bu fasıl da göndereceğiz inşallah
-
Öncelikle bu ince ve düşünceli davranışınızı tebrik ederim umarım bizlerde atanıp elimizdeki kaynakları ve yeni kaynak alıp arkadaşlara ulaştırırız Başlığı geç gördüm bende 4t maliye yazayım @paretowilfredo
-
@darkblow Hatta hocam mülakatlara girip kazanan arkadaşlar ellerindeki imece, il göç notları gibi notları karşı ödemeli olarak yollama imkanları olursa da sevinirim. Uğurlu Notlar Uğur getirir belki
-
Bu başlığı ben de yeni gördüm. Gerçekten çok ince bi düşünce. Umarım hepimizin hayalleri bir an önce gerçekleşir.. Bende MAS kaymakamlık soru bankası yazayım.
-
Böyle güzel hareketler görmek insanı mutlu ediyor. İşte forum ruhu bu :)) Rabbim hepimize hayırlı işler, güzel hayatlar nasip etsin. Arkadaşımızın adağını kabul etsin. Selametle..
-
MÜMKÜNSE BEN DE DEĞİŞİKLİK YAPAYIM HOCAM..) SON ÇIKAN THEMİS KAYMAKAMLIK SORU BANKASI. YAPAN VE VESİLE OLANA TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER. ALLAH KABUL ETSİN ADAĞINI
-
Kemal Gözler Idare Hukuku Dersleri Son baski
Kandiliniz mubarek olsun rabbim herkesin gonlune gore versin. -
Güncel konu anlatımlı idare ya da vergi çok makbule geçer
-
Merhaba dostlar.
Kitaplar için listeleri netleştirdik. Değişiklik talebi ileten dostların taleplerini de değerlendirerek kapadık artık dostlar. Bir an evvel gecikmeden ilk faslı yollayalım istiyoruz o nedenle artık değişiklik taleplerini malesef gerçekleştiremeyeceğiz.Son olarak yazmış olan dört dostumuz @darkblow @vaveyla @paragliding ve @suphi lütfen özelden bana
-Ad - Soy ad
-Telefon numarası
-Adres bilgisiyolların. Sizlerle birlikte ilk faslı kapatıyoruz ve gönderimleri yapmaya başlıyoruz.
-
Merhaba dostlar.
Son ulaşan kişileri de listeye ekledik. Böylelikle ilk faslı kapatıyoruz. Şu andan sonra gelecek talepleri ikinci turda değerlendireceğiz. Bu hareketi başlatan dostumun ayırdığı bütçeye ulaşana dek ona iletmeye devam edeceğim talepleri ve yine yeni talepleri başlığa gelen, dostlarımızın bilgilerini kendisine ulaştıracağım. Bu fasıldaki gönderimleri bu hafta bir aksilik olmazsa yapmış olacağız, buna dair de bir bildirim yaparız dostlar.
Bu mesajdan sonra gelen talepler, ikinci gönderim faslında değerlendirilecek yine yukarıdaki usûl aynen uygulanacaktır.
Çok güzel bir organizasyon oldu, başka başka dostlarımızla da inşallah bunu sürdürürüz. Şimdiden ben de katılayım diyen dostlarımız oldu, onlarla da sürdüğü kadar devam ettireceğiz.
Hepinize iyi forumlar, güzel haftalar dostlar. -
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu olayda emeği geçenlere teşekkürler. Benim de maliye konu anlatimi ve soru bankasına ihtiyacım var biraz geç yazdım sanırım
-
Güzel insanlar, güzel eylemler, güzel örnekler ve çok güzel hareketler. Umarız herkese örnek olur. Benimde sözüm ona yemek ısmarlama sözüm vardı. Aklımdaki bir çok kişi ile bunu gerçekleştirdiğime çok mutlu olmuştum.
-
@osmanozcan İkinci fasılda değerlendirelim dostum.
-
Merhaba dostlar.
Bugün ilk fasıldaki dostlarımız için kargo gönderimlerimiz başladı. Bugün bir kısmı kargolandı, bir kısmı da çarşamba günü kargolanacak dostlar. İnşallah en kısa sürede kargolarımız sizlere sorunsuz ulaşır. Ulaştığı vakit buraya bildiriminizi yaparsanız seviniriz. Bir aksilik olması durumunda da yine ulaşırsanız kontrolünü yapabiliriz. Şahsi düşüncem cuma gününe kadar süreç tamamlanır, ülkenin dört köşesine dağılacak kitaplar bu nedenle biraz esnek tutuyorum süreci.
Hep böyle güzel işlerde yer almak dileği ile