Yazıklar olsun bu süreci bizlere yaşatanlara yazıklar olsun
Emeklerimizi heba edenlere yazıklar olsun
86 puan il göçe yetmiyor ne deyim
Uyumayın İİBF UYUMAYIN
Herkes 10-20 bin atama alırken biz 40-45 lik Kadro dileniyoruz!!!
darkblow tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
RE: Galatasaray'ın Lobi Gücü
@bybredd Birader özür dilemeni bekliyorum aksi takdirde tebligat aldığında feleğin şaşmasın
Gs terör örgütü ise bunu ispatlayıp suç duyurusunda bulunmak da vatandaşlık görevidir.
Kişilerin iltisaklı olduğu bir ihanet şebekesini koskoca kulübe ve taraftarına yaftalaman da kamu da çalışmayı bekleyen birisi içinde utanç verici -
İİBF DERNEĞİ
Arkadaşlar iibf derneği için üye kayıt işlemi başladı. Mezun, atanmış, öğrenci tüm iibf’li Arkadaşları davet ediyorum.
İlgilenen arkadaşımıza Twitter ve İnstagram @iibfdernegi_ ulaşabilirsiniz
Öğrenci ve işsiz aidat aylık 3 TL, atanan arkadaşlar aylık 5 TL. Giriş aidatı bir seferlik 10 TL.
Lütfen katılım sağlayalım sesimiz daha gür çıksın -
RE: FENERBAHÇE KÜME DÜŞER Mİ?
@rorschach159 yarın Kayseri yenerse 17.cisin kardeşşş
-
ETKİNLİKLERE DESTEK OLMAK İSTEYENLER
ETKİNLİK DESTEK OLMAK İSTEYENLER BUYURDUN ARKADAŞLAR YOKSA HEPİMİZ BOŞA KÜREK ÇEKİYORUZ
-
@sınavsayar Aklı selim insan belli oluyor
Bu takım 8 puan gerideydi, 2 stoper gitti yenisi geldi, fb maçındaki sonra 32 maç toplam ceza aldı hocası, topçusu yönetim ibra edilmedi, yarım dönem santrforsuz oynadı ama 3 kulvarda da sonuna kadar uğraştı. 1 geldi, diğer hafta sonu inşAllah
Bjk Tr kupası yok, UEFA grupta kaldı tek kulvar, ibb zaten kulvar gitti ona rağmen buradayız.
Yiğidi öldürün ama hakkını teslim edin. -
RE: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
@darkblow Hatta hocam mülakatlara girip kazanan arkadaşlar ellerindeki imece, il göç notları gibi notları karşı ödemeli olarak yollama imkanları olursa da sevinirim. Uğurlu Notlar Uğur getirir belki
-
REFARANS SORU BANKASI ÖNERİLERİ
Arkadaşlar alan dersleriyle alakalı doyurucu, özgün soru bankalarından Öneriniz var mı?
Kurum sınavlarına yönelik biraz detaylı olsun -
RE: Mhuy ilanı gelir mi
@tugrulkocer O zaman kendi öz nickni yaz ki bazıları Tuğrul abi zannetmesin KARDEŞ
Adam sizin gibiler için açıklama yapmak zorunda kaldı. -
@agor kardeşim Kişiler arası atışmaya karşıyız ama burada holiganlık var hiç kimse yılı aşmış Çınar’lara terör örgütü diyemez derse bunun bedelini e hukuki alanda öder. Çünkü; bunlar halka açık anonim şirketlerdir.
Lobi meselesine gelirsek tabi ki de var her kulüp özellikle İstanbul takımları oluşturuyor ama bu sezon ibb takımının aldığı futbol dışı gücü unutmadan Gs’ın emeklerini sadece hakemlere bağlamak acizliktir. Vesselam...
darkblow tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
Arkadaşlar internet başvurusu ve hes kodu harici yapılacak başka birşey değil mi? Belge gönderimi yok zaten
-
Medeni Usul Hukuku M.Kodakoğlu temmuz 18 basımı ve Medeni T.Zapata Temmuz 18 basımı iş görür mü sizce?
-
@malthus76 Hocam transkript vermeye gerek yok mu artık
-
RE: 2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
@LioN kardeşim gk gy bu kadar az mı etki ediyor? Total %20 diye biliyorum etkisi. Arkadaşın netlere göre 90+ baya iyi gibi gözüküyor.
-
RE: 2020 KPSS A Grubu Hukuk Soruları ve Cevapları
@80üstamadnnmsz Tamam uzatma birader ya
-
@80üstamadnnmsz Baktım zaten yanlış mı biliyordum diye yazdım. Anlaşılan sizde emin değilsiniz tepkinize bakarsak
-
RE: 2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
@Gizem2020 Gk gy netiniz 60 net civarı mıydı? Net üzerinden takip ediyorum da p40’ı
-
@80üstamadnnmsz Görünür işlem için geçerli değil miydi o kardeşim?