2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
-
@gmzankr066 400 kişilik ilan gelsede hepsini İİBF ye vermezler en son alımda 350 50 olarak dagitmislardi yanlış animsamiyorsam. Bu ilan senenin ilk ilanı olursa 85'in üstünde çok rahat kapatır diye düşünüyorum. Geçen sene 2017 den kimse kalmamıştı 2018 den de dguy guy ilgoc vs hepsi aradan çekilmişti ona rağmen 350 kisilik alımda 85 kusurde kapattı.
-
@LioN galiba bu sene 90 almayan kimse güvende olmayacak.
-
@gmzankr066 yani SGK için 87'nin üstüne atmak lazım kendini diye düşünüyorum. Tabi birçok faktör var. İlanin geliş zamanida önemli. Guy duy hmuy vmy ilanlarindan sonra gelirse 85 lere gelebilir. Ama bu ilan Kasım'da çat diye gelirse ortalık karışır işte o zaman. Hayırlısı ne diyelim. Standart sapmadan azıcık ekmek yeriz umarım:)
-
@LioN GKGY 72 net hukuk 30 çeko 24 basit hatalardan çok kaçmış
-
@LioN Hukuk 32.5 Çeko 19 Gkgy 65-68 puan muhtemelen P40 nolur acaba geçen seneden 85.5 vardı bu sene geçer mi
-
@Gizem2020 geçen seneki netleriniz nasıldı peki hocam
-
@gmzankr066 2019da 26.5 hukuk Çeko 22 gkgy 67puan
-
@Gizem2020 87.6 larda geliyor geçen seneye göre p40 puanin.
-
@Yakup-cemil kardeşim sen 93'leri görüyorsun bu netlere göre ortalama olarak geçen sene hesabi dahilinde.
-
@LioN Gelse gelse aynı gelir diye düşünüyorum Çeko biraz düşük yaptığım için dediğiniz puan bana uzak geldi biraz. İnşallah hayırlısı olsun diyelim. Ayrıca 2 senedir Çeko çalışıyor olmama rağmen bu sene soruların garip olduğunu düşünüyorum bende
-
@LioN hayırlısı olsun hakkımızda kardeşim
-
@Gizem2020 ben p40 puanını hesapladım ama. P40 da hukuk %30 etki yapıyor. Hukuk netin iyi
-
Yalnız sendika faydasidir sorusu biraz garip değil mi. Konjonturel değer demiştim ona ama işyerinde kamusal mallar ne alaka. Sendikalı olduğu için yani servisten yemekten vs faydalaniyor gibi bir mantık mi? Ben onu ekonomik konjonture göre sendikali olmak işçi için daha avantajlıdır mantığı ile hareket ederek yapmıştım.
-
@LioN Bu sene mantık dusunmemisler hic. Sorularin bir çoğu gereksiz bence.
-
Sgk bu senenin ilk ilani olur mu acaba
-
@Gizem2020 Gk gy netiniz 60 net civarı mıydı? Net üzerinden takip ediyorum da p40’ı
-
@adam-simith kardeşim şahsen benim aylar önceden kendimce yaptığım öngörüde kpss 2020'den sonra gelecek ilk ilanlardan biri SGK dent. Olabilir diye düşünüyordum. 2019'da malum boş geçtiler. Son olarak 15 gün önce falan SGK yedeklerin durumu da belli oldu. Artık bir engel yok. Yıl bitmeden SGK gelebilir kanısındayım. Eğer yıl bitmeden gelmezse de en son ki gibi 2021 bahar ayı Nisan Mayıs gelebilir.
-
Son olarak muhtemelen Kasım Aralık aylarinda maliye fırtınası olacak. Guy duy hmuy vmy bu ilanlar peşpeşe gelecek. SGK bu fırtına döneminde gelirse haliyle bu sınavlara basvuracaklarin hepsi SGK ya da başvuracak. Fakat fırtına dindikten ve bu kadrolara yerleşenler aradan çekildikten sonra gelirse eğer işte o vakit 85 leri yine görür.
-
@LioN bu sene bence ters köşe oldu çeko . Netlerde öyle uçuk kaçık hiç görmedim 30 üzeri sayılı kişi var onlarda 30 31 civarı .
-
@Semihylc kendi namima konuşayım çok rahat bildiğim 4-5 soruyu yanlış yapmışım. 26.25 lerde bir net geliyor şuan. Yani o cerezleri yapsaydik 31 'i rahat gorurduk net olarak. Bu sene ceko kafayi sendikalar kanununa takmıştı. Sorular sendika ile alakalı idi. Bende 4857 ile en zor diyebilecegim karışıklık anlamında 5510 GSS yi sağlam çalışmıştım. 4857 yi bu sene resmen es geçmişlerdi hayırlısı artık