Kuveyt Türk MT 2019
-
Arkadaşlar mülakatlar sonrası olumlu veya olumsuz geri dönüş alan oldu mu?
-
@keynesinvarisi daha mülakatlar bitmedi sanırım. Bittikten sonra dönerler bence.
-
geçtiğimiz hafta itibariyle bitti diye biliyordum ben . O zaman bekleyeceğiz bir süre daha.
-
Arkadaşlar geri dönüş alan oldu mu ?
-
@mertiyl henüz ben de geri dönüş almadım.Geçtiğimiz yıl geri dönüşler değerlendirme merkezi süreçlerinin bitişinden yaklaşık 2 hafta sonra olmuş.Bu yıl süreçler daha hızlı işledi belki geri dönüş süresi de kısalır.
-
hocam ben konustugumda mülakat sonrası ne zaman sonuçlanır diye sormuştum,en geç mayıs 2.haftası gibi çağırırız demişlerdi.
-
@mertiyl O zaman biraz daha bekliyeceğiz gibi görünüyor. Panel mülakatlar yine Çayırovada mı olacakmış yoksa İstanbulda genel müdürlükte mi bu konuda bilgi alabildiniz mi?
-
Çayırova hocam
-
Mülakatlar ne zaman bitmişti hocam?
-
@tonyukuk646 Geçtiğimiz hafta perşembe günü bitmiş hocam.
-
Merhaba arkadaşlar. Birebir mülakatta mt olmazsa başka uzman yardımcılığı falan düşünür müsün diye sorulan oldu mu?
Bana sordular şubede uzm yrd olmak ister misin diye. Bu soru mt'ye almıycaz demenin diğer yolu mu? Anlamadım. -
@mavii Bana genel müdürlükte hangi birimlerde çalışmak istersiniz diye soruldu. Ben de tercih hakkım olursa özellikle hazine departmanında ve teftiş kurulunda çalışmayı isterim ancak şubeler de dahil her birimde çalışırım elbette diye cevapladım. Bu sebeple de bana tekrar şube özelinde soru gelmedi diye düşünüyorum genel olarak herkese sorulan bir soru kanımca.
-
@keynesinvarisi anladım. Sağolun hocam.
-
Cevap alan var mi arkadaşlar ?
-
@mertiyl Henüz bir dönüş yok maalesef
-
Arkadaşlar İnsan Kaynaklarını arayıp sürecin ne zaman sonuçlanacağı hakkında bilgi alabilen oldu mu?
-
@keynesinvarisi hocam ulasilmiyo ve geri dönüş hala yok.Yarın ya da haftaya aramaları lazım.Panel mülakat 15-22 arası olur demişlerdi
-
Arkadaşlar müfettişlik için panel mülakatına çağrılan oldu mu?
-
@sanseseri Hayır hocam, açıklandı mı?
-
@tonyukuk646 yok hocam bana bir şey gelmedi. 1 ay geçti birebir mülakata gideli. Ama sonuç yok. Acaba olumsuz mu oldu müfettişlik diye düşünüyorum.