Yüksek Lisans ve Doktora İlanları
-
@Agor Hocam kararsizim derken ikisinden birine basvuru yapacagim ancak universiteler sayisal yontemler bilim dalindan sanki alim yapmiyor gibi hani bu alanda yuksek lisans yapan varsa veya arastirma gorevlisi olan onlarin tecrubelerinden faydalanmak isterim. Ona gore ikisinden birini secmemde biraz daha fikir sahibi olurum diye sorayim dedim.
Ayrica hocam ben bu lisanstan sonra ara veripte bir yil veya ustu yuksek yapanlara burs cikiyor diye biliyordum yani o sartlardaki maddenin demek istediginin kayit yaptiktan sonra kaydi dondursa veya kalirsa vs saniyordum. -
@paragliding yok hocam bir yıl ara verince burs çıkmaması üzerine kurulu da o durum tersi durumlar da olabiliyor dediğim gibi. Mesela lisansta burs alınca yüksek lisansta burs çıkmıyor olması lazım yönetmeliğe göre ama alanlar olduğunu duydum. O konu net değil yani o yüzden. Diğer konuda da yardımcı olamadığım için kusura bakmayın bilgimin veya tecrübemin olmadığı bir konu.
-
@Agor Cok sagolun hocam ne demek.
-
@Agor teşekkürler hocam araştırdım ama net birşey bulamadım söylediğiniz için saolun