Yüksek Lisans ve Doktora İlanları
-
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin Sağlık Bilimleri, Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve Eğitim Bilimleri Enstitülerine önümüzdeki bahar dönemi ile ilgili olarak Yüksek Lisans ve Doktora için öğrenciler alınacaktır.
Başvuru tarihleri ve başvuru ile ilgili diğer bilgiler Ekler içindedir.
Ek-1
Ek-2
Ek-3
Eğitim Bilimleri Tezli
Eğitim Bilimleri Tezsiz -
-
-
Fırat Üniversitesi'nin Enstitülerine önümüzdeki bahar dönemi ile ilgili olarak Yüksek Lisans ve Doktora için öğrenciler alınacaktır.
Başvuru tarihleri ve başvuru ile ilgili diğer bilgiler Ek içinden takip edilebilir. -
Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin Enstitülerine önümüzdeki bahar dönemi ile ilgili olarak Yüksek Lisans ve Doktora için öğrenciler alınacaktır.
Başvuru tarihleri ve başvuru ile ilgili diğer bilgiler Ek içinden takip edilebilir. -
-
-
İstanbul Kültür Üniversitesi'nin Enstitülerine önümüzdeki bahar dönemi ile ilgili olarak Yüksek Lisans ve Doktora için öğrenciler alınacaktır.
-
-
-
Kocaeli Üniversitesi'nin Fen Bilimleri Enstitüsüne önümüzdeki bahar dönemi ile ilgili olarak Yüksek Lisans ve Doktora için öğrenciler alınacaktır.
Başvuru tarihleri ve başvuru ile ilgili diğer bilgiler Ek içindedir. -
-
Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin Enstitülerine önümüzdeki bahar dönemi ile ilgili olarak Yüksek Lisans ve Doktora için öğrenciler alınacaktır.
-
@Agor hocam merhaba yds den istediğim puanı alamadım.2017 sonbahar yds ye gireceğim.Yüksek lisans istiyorum. Ancak yl başvuruları bitmiş olmuyor mu? Ve yurt dışı yl için neler gerekiyor?Lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.
-
@edaeraslan yds sonbahar sınav sonuçları açıklandıktan sonra çoğu üniversitenin yüksek lisans başvurusu bitmiş oluyor evet ama devam eden bazı üniversiteler de olabiliyor. O tarihlerde bir bakmak lazım. Ayrıca eğer 9 temmuz diye belirtilen tarihte var olan yökdil sınavına başvurursanız o zaman neredeyse tüm okullara başvurabilirsiniz. Yurtdışı yüksek lisans konusunda da bildiğim şeyler biraz sınırlı çünkü derinlemesine araştırma yapmadım. Sadece bildiklerim hem devletin bazı programlarının bulunduğu hem de yurtdışında gitmek istediğiniz ülkedeki üniversitelerin kendi yabancı öğrenci kontenjanları olduğu yönünde. Aklınızdaki ülkelerin listesini çıkararak oradaki üniversitelerin websitelerini incelerseniz fikirler edinebilirsiniz.
-
@Agor çoookk teşekkür ederim.
-
arkadaslar okul tercihleri hangi ay hangi gunler arasi olur tahminen
-
@issiz hocam okul tercihlerinden kastınız nedir?