Yüksek Lisans ve Doktora İlanları
-
@bsquare İstanbul Üniversitesinin başvuruları 3-12 temmuz arasında diye görmüştüm hocam. Bu arada Bilgi üniversitesinde ekonomi hukukunda yüksek lisans yapan birilerini tanıyor musunuz
-
marmara üniversitesinin yl doktora başvuruları başladı.iktisattan yüksek lisans yapan arkadaşlar hangi alanda yüksek lisans yapmamızı önerirsiniz acaba?
-
@oznurgunes makroiktisatı seviyorsaniz iktisat pol. mikro iktisati seviyorsaniz iktisat teo. alanlarını tercih edebilirsiniz. Uluslararası iktisat da guzeldir
-
@russellwestbrook araştırma görevlisi alımları da genelde iktisat pol. veya iktisat teo. alanında oluyor onu da belirteyim.
-
@oznurgunes ingilizce şartı var mı hocam
-
Arkadaşlar merhabalar oncelikle..Tezsiz yüksek lisanslarin tümü ücretli mi yoksa ücretsiz olanı var mı? ek olarak kamuda çalışırken tezli yapilabilir mi?
-
@gokhan kamuda çalışırken tezli yüksek lisansa çoğu kurum izin veriyor. Tezsiz yüksek lisans programlarının tamamı ücretli diye biliyorum.
-
@davetsiz evet dil şartı var hocam 60 puan istiyorlar
-
@russellwestbrook bazı üniversitelerde sadece iktisat tezli yüksek lisans yazıyor iktisat teo. iktisat pol diye bir ayrım yapmamış o nasıl oluyor hocam?
-
@oznurgunes hocam yl yok dr var yazıyor bir yanlışlık olmasın
-
Tezsiz 2.ogretimler paralidir, tezsiz normal ogretim olup parasız olan yerler de vardır.
-
@davetsiz yüksek lisans da var hocam bağlantıdan indirip bakabilirsiniz
-
...................
-
@oznurgunes tam bir bilgim yok ama tahminimce butun iktisat konularını barındırıyordur
-
.................
-
@-Deficit- iktisat teorisi ve iktisat politikası bilim sınavlarında sorulan sorular mikro ve makrodan mı geliyor hocam
-
.................
-
Marmara için ALES'ten 70 mi istiyor? Başvuramıyorum puan bilgileri yeterli değil diyor. Alesim 68,5 ortalama 84,13 dil yok.
-
................
-
@-Deficit- sınav bilgileri kısmında alesi seçince ales puanım aşağıda gözükmüyor. Ondan olabilir sanırım. Yahut dil istiyor. Teşekkürler.