Yüksek Lisans ve Doktora İlanları
-
@Mehmet-Muzaffer bu arada başka ünilerde tezli tezsiz yüksek lisans başvuruları yapıcak mısınız tecil durumu falan mı var
-
@MaxMin Bir sene daha tecilim var. İstanbul'a yakın yerlere bakacağım bir. Bursa'ya da başvuracağım ama orada da aynısı olur sanırım.
-
Arkadaşlar Anadolu Üniversitesi tezsiz yüksek lisans ücretleri hakkında bilginiz var mı dönemlik ne kadar oluyor acaba?
-
@zweig Hocam 3 dönem toplamda 4 bin küsür aşağı yukarı hesabını yapabilrisin
-
@joeblack16 Eyvallah hocam bir de tezli yüksek lisansta gre en az 149 diyor ilk defa duydum nedir bu acaba?
-
@zweig O konuda herhangi bir bilgim yok kardeşim . Forumu gizliden takip edip bilgisini saklayan arkadaşları yardımcı olmaya davet ediyorum. Onlar anladılar beni , umuyorum
-
.............
-
@-Deficit- yalnızca iktisat politikası alanına başvurdum hocam.
-
Dostlar bakaya kaldik iyi mi.
Su an icin en dusuk tezsiz neresi var bi yardimci olsaniz? Tek tek bakamiyotum internet kısıtlı -
@davetsiz hocam ısparta vardı ama bitti. Ancak yakın zamanda yine ıspartanın uzaktan tezsiz var fiyatı 1200 ona bi bak kaçırmadan.
-
@Bireysel-başvuru hocam benim ist üni ikinci diploma adı altında işletme lisans kaydım var şuanda , yüksek lisans kazandım şimdi ve yükseğe kaydımı yaptırırken bu durumun sakıncası olur mu ?
-
@MaxMin olmaz hocam. Bende de aynı durum var. Yükseğe kayıt yaptırırken sorun olmadı.
-
@Bireysel-başvuru hocam. İyi günler bir şey soracaktim da ilanlar geliyor fakat benim bulunduğum ilin başvuruları geç başlıyor ben başka bir ilde başvuru yapıp kabul edilir sem ve orada kesin kayit. yaparsam kendi ilimdeki üniversiteye başvuru yapabilirmiyim
-
@mikiteryan başvuru yapar sınavına girersiniz eğer kabul edilirseniz öncekinden ilişik kesip kayıt yaptırırsınız.
-
@aliveli teşekkürler çok sağol
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
@kasap kardesim gittim sube ye bakaya durumumu kaldirmak istiyorum dedim 350 tl ceza gelecek dediler islem yapip kasim celbine attilar. Su an 30 ekim e kadar sıkıntım yok
-
Merhabalar
Benim bir sorum olacak tezli yuksek lisans kayit sildirmeyle ilgili. -
2 hafta once Nevsehire tezli yuksek lisansa kayit yaptirdim. E devlette gorunmuyor henuz. Askerligi de ertelemedi ve henuz ders kaydi da yaptirmadim.
Ankarada yasiyorum. Gazi universitesini de kazandim. Kayit tarihleri 6 7 eylulde sartli kayit yapilabiliyor. 13 eylul 17.00 a kadar kayit silindigini belgelemem gerekliymis.Simdi ben pazartesi kayit sildirmek icin nevsehire gitsem idari izin var sonucta nobetci memur var midir?
Varsa bile bu sildirme sureci icin kurul filan mi toplaniyor.
En kotu senaryo ise 5 eylulde bayram bitisinde nevsehirde sildirme islemlerine baslarsam 13 eylule kadar benim kaydimi silerler mi? -
Arkadaşlar Siyaset Bilimi ve Kamu yönetimi mezunuyum araştırma görevlisi veya öğretim görevlisi olmak için hangi branşı tavsiye edersiniz ?
akademik ilanlarda hangi branş fazla açılıyor ve daha fazla alım yapıyor ? ben muhasebe ve finans ilanı çok görüyorum şu ara o yüzden soruyorum
tezli tezsiz bu noktada fark yaratıyor mu ?
şimdiden teşekkürler..