2019 ilkbahar ales soruları
-
@leyli sözel çok zordu iyi yapmışsınız matematik için pek çaba sarf etmemişsiniz.
-
@kartel06 Hocam normalde sözelden daha iyi bile bekliyordum aslında. Sayısala da zamanım pek yetmedi ancak bu kadarını yetiştirebildim. Biraz ağır çözüyorum maalesef matematik sorularını.
-
@leyli hız ALES için her şey. Zaman olsa yanlış yapılacak soru yok ama zaman olmayınca 80'i geçmek zor oluyor.
-
@leyli bu netlere çok fazla gelmiş o puan benim matematik 43D 4Y Sözel 35 D 7Y Yani toplam 75.25 netim var sayısal 87.6 sözel 80,eşit ağırlık 84.3 gelmiş . Sizin 70.25 netiniz var 82 puan gelmiş tabi bide küsüratı var mı bilmiyorum ama 5 net 2 puan fark yapmış oldukça ilginç
-
@sinavparambitti hocam sözel puanımı en iyi ihtimalle 84-86 civarı hesaplamıştım sınavdan sonra 86 geldi beklediğim gibi. Eşit ağırlıktaysa 80’i geçebileceğimi sanmıyordum ama sözel sayısala göre zordu bu sene, 1-2 puanlık artış ondandır belki de. Sayısal alanım olmadığından ona bir yorum yapamıyorum tabii.
-
@leyli büyük ihtimal bu sene sözel yapan çok yok daha doğrusu yüksek yapan çok yok
-
@economist34 merhaba Ales 93 yilindan 2004'e kadar olan tüm sinavlari nereden bulabilirim?
-
Herkese başarıları arkadaşlar. Bu sene Gazi Üniversitesi'nde doktoraya başladım hedefi akademisyenlik olan arkadaşlara yardımcı olabilirim forum üzerinden mesaj atabilirsiniz.
-
Yüksek lisans ilanları devam ediyor mu hala, yoksa başvurular bitti mi?