Vakıf Katılım Müfettişlik Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Arkadaslar cagrilan yada ev mulakatina gelinen yada herhangi bisey var mi yada bankadan bilgi alan oldu mu ?
-
@RagnarNurkse ben umudumu kestim. Bu saatten sonra haber gelmez gibi. Hayirlisi olsun
-
@sınavbeder İK ile görüştüm herhangi bir olumsuz dönüş yapılmadığı sürece süreciniz olumlu gidiyordur dediler ara ara görüşmeler yapılıyor yakında sizlere de geri dönüş sağlanır dediler.
Tahminimce müsait oldukları sürelerde ev mülakatlarını yapıyorlar. Süreç işleyişleri çok çok yavaş ve örtülü götürüyorlar o yüzden ümit kesmemek lazım aşırı ümit beslememekte gerek malesef.
Beklemediğimiz anda aramaları dileğiyle diyelim. -
@karagergedan ya alti ustu 6 kisi alacaklar kac aydir oyalaniyorlar
-
Bana az once olumsuz olduguna dair mail geldi
-
@ademsmith ev mulakatı yapılmış mıydı hocam?
-
@ademsmith geçmiş olsun bu arada Allah inşallah daha hayırlı kapılar açar.
-
Başka mail alan var mı olumlu veya olumsuz
-
Calismalar basladi o zaman hayirlisi olsun bakalim
-
@RagnarNurkse Ve banada olumsuz cevap geldi arkadaslar
-
Bana da olumsuz
-
Olumlu olan arkadaşlara hayırlı olsun.
-
Bir olumsuz da benden o pazarlama düşünürmüsünüzü terslemicektim
Olumlu dönüş alanları tebrik ediyorum -
@paraşütçü-walras amin hocam insallah tesekkur ediyorum. Ev mulakatina cagrilmamistim.
-
Olumlu dönüs alan var mi acaba
-
Bu siteye girip de olumsuz mailini aldım demek biraz uzun sürdü benim için. Çünkü büyük bi hayal kırıklığına uğradım. Listede kendi adımı gördüm ben arkadaşlar 2 yada 3. sıradaydım. Ellerindeki listeye dikkat eden oldu mu hiç bilmiyorum ama puana göre başarı sıralaması yapmışlar. Başarı bi ölçüt değilmiş demek ki. Son aldığım duyum da şöyle (kesin değil) 3 kişi almışlar bu pozisyon için. 6 kişi için çıktıkları ilana 3 kişi almışlar dalga geçer gibi. Referansı olan ilerliyor, yol alıyor ben olduğum yerde sayıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@sınavbeder Allah hakinizda hayirli olani nasip etsin
-
Uzman yard. vs cagrilan var mi arkadaslar ?
-
@RagnarNurkse Beni geçen hafta gişe için aradılar düşünmek için süre istedim boş yere kaç ay beklettiler bizi intikamımı almam lazım bekletip bekletip süreciniz olumsuz sonuçlandı demezsem içimde kalır.
-
@karagergedan hangi il için aradılar hocam ? Bir de maaş hakkında bilgi verdiler mi?