Kazananları tebrik ederim arkadaşlar benim de olumsuz oldu. Umarım uzman yardımcılığı için teklif alırız zira hakediyoruz zorlu aşamalardan geçtik. Buradan irtibata devam edelim lütfen hayırlı akşamlar
Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Sonuçlar bankanın sitesinden mi duyurulacak yoksa bizzat telefonla arayacaklar mı?
-
@Iron telefonla ararlar, mail gönderirler.
-
sabahtan beri 100 kez bankanın sitesine girdim. Açıklansada bitse bu çile
-
@Iron siteye koyuluyor ama öncesinde kazananlar için bir bireysel haberlendirme oluyor mu bilmiyorum
-
@yorgun-kamucu Hocam uzman yardimciligi mulakatlari devam ediyor benim tahminime gore beraber aciklarlar
-
@fırtına-lordu bir de bu yaptigimiz masraflar hesaba ne zaman yatar acaba..
-
@fırtına-lordu pazartesi günü
-
@emekemek kaynak?
-
@yorgun-kamucu bugün uçak bilgilerimi eksik verdiğimi ve 20temmuz a kadar tamamlamam gerektiğini söylediler. Ben de pazartesi yatacağı çıkarımını yaptim.
-
Para geldi
-
Gvs ile ilgili bilgisi olan var mı? Ne zaman yapılıyor yada yapılıyor mu?
-
https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=2697&Exc=4224 benim oldu herkese başarılar
-
açıklandı arkadaşlar geçmiş olsun
-
benim olumsuz. Ic kontrolörlük veya uz. yard icin aranan olursa paylasabilir mi burada. Tamamen mi elendik haberimiz olsun.
-
Kazananlara tebrikler ,meslekte başarılar.Benim olumsuz oyle olcagini biliyordum cunku onlar elemek istercesine sordular ben de elenmek istermiscesine cevap veremedim
herkese bol sans
-
Kazananları tebrik ederiz, teklif alanlar da yazarsa en azından öyle bir beklentiye girmemiş oluruz
-
Kazananları tebrik ederim arkadaşlar benim de olumsuz oldu. Umarım uzman yardımcılığı için teklif alırız zira hakediyoruz zorlu aşamalardan geçtik. Buradan irtibata devam edelim lütfen hayırlı akşamlar
-
@tezantitezsentez Ağzını hayrı ac. Umarım hepimiz iç kontrolörlük teklifi alırız.
Gercekten cok çalıştık bunu hepimiz hak ediyoruz.
-
Kpssden bir gun once aciklamalari da tam oldu.Neyse bi de telefon basında aranmayi mi bekleyecegiz simdi? Heralde hsonu olmaz...
-
@yorgun-kamucu haha inşallah gönlünüzden geçen olsun hocam