Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
bana da geldi atama maili
-
@fırtına-lordu, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
@littlefinger telefobla aranmadım ama az önce atandınız diye bir mail aldım arkadaşlar mail kutularınızı bir bakın derim
siz hangi birime atandınız?
-
uzmanlık da olmadı galiba bize
-
@abcabcabc az daha sabır bunu söylemek icin erken
-
@yorgun-kamucu vatsap gruplarından teftişten elenenlere de teklif gitmeye başlamış ben vakıfbank defterini kapadım beş saatlik bir sınavı kazandık ama en ufak bir teklif yok üzücü oldu
-
@abcabcabc
Ben komple bölümümle ilgili bi sey yapmaya çalışma defterini kapadım sanırım hocam ne dedik acaba hicbi bölüme layık görülmeyecek kadar mülakatlarda -
@bungholio hocam keşke kazanmasaydım da uğraşmasaydım ev ziyareti ve mülakatlarla ahah
-
Uzman yard için davet alanlar hangi birim olduğu da belli mi
-
ikyı aradım aramalar bitmiş bizim için
-
@abcabcabc, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
ikyı aradım aramalar bitmiş bizim için
Selam hocam, aramalar bitmiş derken mülakat için mi ? Yoksa alımlar mı tamamlanmış ? Mail üzerinden teklif alanlar var ona istinaden soruyorum.
-
@klanab hocam aradım detaylı şekilde sordum telefomdaki ikcı şu an size pozisyon teklifi gelmediyse süreciniz bitmiştir dedi yani uzmanlık teklifleri de bitmiş
-
@abcabcabc hangi numaradan ulaştınız gönderebilir misiniz buraya hocam
-
@littlefinger 0 (216) 724 27 29
-
Bilmiyorum siteye uğrar mı ama ikametgahı ankara olup müfettişlikten elendikten sonra uzmanlık teklifi alan var mı? Veya Ankara olup da teklif almayan var mı acaba?
-
İlerideki sınavlara girecekler için bilgi olsun o zaman: Sınavı geçince çok çok büyük ihtimalle herhangi bir teklif alıyor değilsiniz, beklentiniz bu yönde olmasın.
-
@açıklandımı
Doğru. Hatta bence müfettislerin söyledigi gibi gece gündüz mülakata yönelik calısmasinlar. Soruları bilip alınmaya dabilir, bilemeyip alına dabilirler. -
@ELENDİNİZ ankaradanım hiçbir teklif almadım malesef
-
bir sürü teklif almayan var ozaman
-
@yorgun-kamucu sizde mi ankaradansınız hocam
-
@ELENDİNİZ hyr ist