Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
iyi aksamlar arkadaşlar. Mulakat sürecinde birbirimizle daha iyi haberleşebilmemiz için burdan devam edelim
-
watsap linki paylaşmıştım ama admin kaldırmış. Madem kaldırıyosun. tum yorumu kaldirsana. Cok saçma isler yapiyosun admin
-
@yorgun-kamucu paylaş bro bir daha
-
@kikiki bu sene de öyle olacakmış hocam
-
Bugün giren arkadaşlar saat kaçta bitiyor sabah 9 da girince aynı gün akşam 8 e dönüş biletini aldım çünkü
-
arkadaşlar bireysel mülakat acaba hangi tarihler arası olur
-
@pistov35 19 temmuz 2019a kadar mezuniyet ibrazı maddesi vardı başvuruda, temmuzun son haftası lafı da çok geçti. 22-26 temmuz olabilir olmazsa bir veya iki hafta kayar ama daha erken mümkün görünmüyor.
-
Değerlendirme merkezinden çıkan arkadaşlar birazcık bahsedebilir mi? Kıyafet konusu gene takım degil mi?
-
kişilik envanteri uygulaması geldi maille. pazartesiye kadar zaman tanınmış.
-
@emekemek Merhaba hocam, evinizde video çekmenizi bile istese bir kurum takım kravat hayrınıza olur. Müfettiş bey de bu tavsiyede bulundu. Neoliberalizm böyle şeyleri seviyor istiyor.
-
millet size envanter cevaplayinca mail geldi mi
-
@pistov35 gelmedi bana sana geldi mi?
-
@pistov35 bana da gelmedi
-
yok gelmedi arkadaşlar sadece merak ettim ve biraz korktum kimseye gelemdiyse sorun yok iyi günler
-
Gelmedi de 483. Soruya geldiğimde kim olduğumu bile unuttum başıma bela olmaz umarım bomboş bir test
-
@punco, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
Gelmedi de 483. Soruya geldiğimde kim olduğumu bile unuttum başıma bela olmaz umarım bomboş bir test
Katılıyorum, ayrıca süreç beni epeyce yıprattı...Bir an önce bireysel mülakatı da atlatıp önüme bakmak istiyorum.
-
@emekemek malesef öyle. Bu süreçler modern işe alımlarda olmazsa olmaz ama Benim bildiğim ev ziyaretinden çıkan rapor neticesinde kurul büyük mülakata listeyi verir ve onlar da bizlere göz atıp nihai imzayı atar.
-
''benim bildiğim '' kelimesini biraz daha açar mısın? Kaynak olarak guvenilir birsey mi
-
Hangi modern işe alım sürecini kastediyorsunuz hocam
-
Biri kazanıp biri kazanamayan iki arkadaştan ilk ağız. Yani 2-3 saat evde laklak için oturmuyor denmişti
Modern den kastım envanterdi grup mülakatıydı falandı. Ben ufak aklımla olabilir malesef ama aşırı gereksiz buluyorum.