Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Sonuçlar bankanın sitesinden mi duyurulacak yoksa bizzat telefonla arayacaklar mı?
-
@Iron telefonla ararlar, mail gönderirler.
-
sabahtan beri 100 kez bankanın sitesine girdim. Açıklansada bitse bu çile
-
@Iron siteye koyuluyor ama öncesinde kazananlar için bir bireysel haberlendirme oluyor mu bilmiyorum
-
@yorgun-kamucu Hocam uzman yardimciligi mulakatlari devam ediyor benim tahminime gore beraber aciklarlar
-
@fırtına-lordu bir de bu yaptigimiz masraflar hesaba ne zaman yatar acaba..
-
@fırtına-lordu pazartesi günü
-
@emekemek kaynak?
-
@yorgun-kamucu bugün uçak bilgilerimi eksik verdiğimi ve 20temmuz a kadar tamamlamam gerektiğini söylediler. Ben de pazartesi yatacağı çıkarımını yaptim.
-
Para geldi
-
Gvs ile ilgili bilgisi olan var mı? Ne zaman yapılıyor yada yapılıyor mu?
-
https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=2697&Exc=4224 benim oldu herkese başarılar
-
açıklandı arkadaşlar geçmiş olsun
-
benim olumsuz. Ic kontrolörlük veya uz. yard icin aranan olursa paylasabilir mi burada. Tamamen mi elendik haberimiz olsun.
-
Kazananlara tebrikler ,meslekte başarılar.Benim olumsuz oyle olcagini biliyordum cunku onlar elemek istercesine sordular ben de elenmek istermiscesine cevap veremedim herkese bol sans
-
Kazananları tebrik ederiz, teklif alanlar da yazarsa en azından öyle bir beklentiye girmemiş oluruz
-
Kazananları tebrik ederim arkadaşlar benim de olumsuz oldu. Umarım uzman yardımcılığı için teklif alırız zira hakediyoruz zorlu aşamalardan geçtik. Buradan irtibata devam edelim lütfen hayırlı akşamlar
-
@tezantitezsentez Ağzını hayrı ac. Umarım hepimiz iç kontrolörlük teklifi alırız. Gercekten cok çalıştık bunu hepimiz hak ediyoruz.
-
Kpssden bir gun once aciklamalari da tam oldu.Neyse bi de telefon basında aranmayi mi bekleyecegiz simdi? Heralde hsonu olmaz...
-
@yorgun-kamucu haha inşallah gönlünüzden geçen olsun hocam