Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
arkadaşlar siz cv kısmını hangi aşamada verdiniz?yani sınava başvuru yaparken mi yoksa ev mülakatlarında mı ?
-
@nagehanggce ev mulakatinda verdim
-
Geçen yıl 2 gün sürmüş bu yıl 1.5 kat kişi var yaklaşık 3 gün sürecek galiba gördüğüm kadarıyla çarşamba perşembe cuma. Kurbandan sonraki ilk gün de kazananları toplarlar galiba.
-
-
neyse yarın gireceğim göreceğiz inşallah
-
@BluePhantom alan derken bitirdiğimiz bölüm olarak mı?yoksa kpss alan konularını mı diyorsunuz?
-
@nagehanggce Bitirdiğiniz bölüm ağırlıklı ama genel olarak diğerlerinden de gelme ihtimali var.
-
biraz önce çıktım, bugün bir gecikme yaşandığı için sanırım beş dakika sürdü görüşmem, çıkan arkadaşlar da öyle söyledi. Rahattı ortam korkular boşa. Hayırlısı hakkımızda
-
@punco ben de dün girdim hocam,yaklaşık 1.5 saat gecikmeli aldılar.Ortam normaldi de zorlaştı 10dakika 10 saat gibi geldi bana herkesin hakkinda hayirlisi olsun...
-
@emekemek Geçmiş olsun hocam. Cevapladıkça üstünüze geldiler dimi! Standart prosedür.
-
geçen yıl 14-15 mayıs mülakat 25 mayıs nihai sonuçlar. Bu yıl da böyle olur umarım
-
sanırım 22si gibi açıklanır arkadaşlar saat 6 gibi
-
Benim pek iyi geçmedi açıkçası epey üstüme gelindi bölümümün dezavantajını da yaşadım sağlık olsun şu aşamada haketmeyen yoktur zaten. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
@tezantitezsentez bölümünüz ne?
-
@yorgun-kamucu siyaset bilimi ve kamu yönetimi
-
neye göre sıralama yapıp mülakata aldiklari hakkinda bilgisi olan var mi? listeler alfabetik sıraya göremiydi?
-
@yorgun-kamucu Hocam puana göre alınıyor ancak puanlar açıklanmadığı için böyle bir durum yaşanıyor.
-
@tezantitezsentez Hocam sorular alanınızdan mı geldi yoksa bankacılıkla ilgili sorular mı sordular ?
-
@Lourdes son anayasa değişiklikleri nı sordu söyledim ama daha çok böyle sohbet havasındaydı bölümümü bankacılığa pek uygun görmediler gibi kaymakam olsana falan dediler hatta
-
@tezantitezsentez bankacılıkla ilgili bddk ne iş yapar diye sordular sadece