Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Arkadaşlar değerlendirme merkezi çalışmaları mı yıpratıcıydı girenler biraz bahsedebilir mi acaba?
-
Genel süreç hocam uzun detayli ve mesakkatliydi.
-
@emekemek evet o konuda haklisiniz malesef süreç epey meşakkatli bakalım hayırlısı artık
-
ekonomi haberlerini hangi kaynaktan takip ediyorsunuz?
-
Arkadaslar degerlendirme merkezi çalışmalarına giren arkadaslar ne tür islemlerle karşılaştı bahsedebilir mi ?
-
@brr19 bende merak ediyorum bilen arkadaşlar ya da girenler detaylı anlatabilir mi? çook büyük iyilik olur
-
Bireysel mülakat için konulara ulaşabilen var mı?
-
@iron 2018 banka faaliyet raporu(yüzeysel), bddk ve tbb nin yayımladığı bankayı ilgilendiren önemli veriler, cv ne yazdığın herhangi bir şey irdelemesi veya ziyaret raporundan bir şey irdelemesi, Türkiyenin güncel önemli ekonomik verileri ve genel finansal sistem, giyim kuşam ve cevaplarda netlik.. Duyduğum işittiğim bu kadar
-
@punco bölümle ilgili soru gelmez mi acaba
-
@punco güzel bilgi çok teşekkür ederim, başarılar diliyorum.
-
@emekemek Kesinlikle gelir. Mutlaka gözden geçirin üstünkörü de olsa.
-
Vaziyet ne acaba ses seda yok
-
Arkadaşlar mülakatta elenenlere uzman yard. İç kontrolör vs davet olabilir gibi bi duyum var mi
-
@maliyeciniss Öyle bir durum var ancak bu duyum değil genel bir vaka. Elbette bütün adaylar için geçerli değil.
-
Böyle giderse is başı yapma ağustos sonunu bulucak.
-
@yorgun-kamucu gelen müfettiş Ağustos başı gibi kimseye söz vermeyin iş olursa baslayacaksiniz belki dedi Ağustos 10 kurban bayramı Ağustos 1 Perşembe günü bakalım nasıl olacak ben Ankara grubundaydim bize öyle söylendi yani diğer grupları bilmiyorum zaten çok otoriter biriydi tarihleri bildiğim için nasıl olabilir diye soramadım
-
@pistov35 komisyon mülakatı ne zaman olur bir tahminin var mi ?
-
@fırtına-lordu temmuz 16-19 ya da 22-25 onu sorabildim
-
11temmuz perşembe bireysel mülakatım
-
10 temmuz çarşamba herkese başarılar.