Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Arkadaşlar mrb biz uzman yard için çağırıldık grup mülakatı yapıldı şimdi kisilik envanter testi yapilacakmis mail gelecekmiş bu ne demek size yapılmıştı galiba nasıldı
-
@maliyeciniss evet yapıldı bir sürü soru vardı sadece tutarlı olmaya yönelik merak etme
-
@maliyeciniss 65 dakika süre veriliyor 400 den fazla soru vardı sanırım. Kısa sorular ama biraz yorucuydu.
-
sandıklar kapandı başarılar
-
@Pistov35 tamamdir teşekkür ederim
-
@apachi teşekkür ederim
-
@mkv19 kpssen nasıldı
-
@yorgun-kamucu fena değildi hocam matematik çözemedim 15 soru kadar ama cok düşürmez diye umuyorum, bir de güncelde garip sorular vardı bakalım . Siz girmediniz değil mi
-
@mkv19 bende girdim. De dünkünün pek bi önemi yoktu. Rahat rahat girip çıktım. Vakifbank is teklif etsede kpss hepten önemsiz hale gelse keşke
-
@yorgun-kamucu inşallah . Bu hafta açıklanma ihtimali var mı sizce
-
uzman yardımcılığı icim mulakat davetleri atılmış. Aranizdan hic davet alan var mı? uz.yar. watsap grubunda konuşuyorlar. 20-24 temmuzmus mulakatlar
-
@yorgun-kamucu müfettişlik mülakatına katılanlar davet almayacak doğrudan atanacak eğer uygun görülürlerse uzmanlık veya kontrolörlüğe
-
@punco bunun aksini okuduğumu hatırlıyorum.(nerde okudugumu hatirlamiyorum)
Teftiş bölümü sadece teftiş için mulakat yapiyo.Elenenler genel mudurlukte tekrar mulakata giriyo diye okumuştum. -
size soru soracağım benim yurtdışına çıkma ihtimalim var ve büyük ihtimal uzman yardımcılığı teklifi gelebilir ben para biriktirdiğim an gideceğim ama istifa edebilirsem bankaya tazminat ödeme yükümlülüğü var mı belli bir yıl içinde istifa ettigim icin?
-
@mkv19 Geçen yıla göre haftaya çarşamba. Ama her an da olabilir süreç hızlı bilemeyiz
-
Ben yarın açıklanacağını düşünüyorum çünkü cuma günleri açıklanıyor genelde. Uzmanlık mülakatları da geldiğine göre yarın belli olur bence.
-
@Pistov35 sözleşmede tazminat sarti varmış ama uygulamiyolarmis diye duymustum. Ziraat bankasindan ayrilan biri söylemişti. (yolculuk nereye)
-
@yorgun-kamucu evet duydum aynisini ondan sordum teşekkürler. Kanada ya inşallah müfettişe söylemedim olumsuz raporlar diye
-
@Pistov35 dostum müfettişliği kazanırsan gitmeyeceğini düşünmek istiyorum,aksi halde gördüğüm tablo pek iyi değil .Şöyle ki senin yerine belki de cok çalışmak isteyen ihtiyacı olan biri alınmayacak kazandığın takdirde...Bu da bende vicdan azabı yaratırdı.Uzmanlik düşünüyorsan en azından bunu belirtmissindir umarım.
-
@Pistov35 ödeyeceğiniz tek tazminat ihbar tazminatı olur, onu da ihbar süresine uymanız durumunda ödemezsiniz.