Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@maliyeciniss 15 kişi iç denetime alındı
-
İstanbul'daki arkadaşlar sağlık kurulu raporunu hangi hastaneden alacaksınız ? Bu dönem polis okulu öğrencileri yoğunluğu varmış en erken haftaya randevu veriyorlar benim burada. Yarın veya cuma randevu alabilen varsa hangi hastaneden aldığını söylesin oradan alalım.
-
@memurzihniyetli 15 olduğunu nerden duydunuz
-
@abcabcabc anladim teşekkürler uzman yardımcılığı mülakatındakilere teklif gitmemiş ama bir kaç kisiye ne istersin diye sormuslar
-
@maliyeciniss hepsi tek ses hazine demiştir. hazinenin hem maaşı iyi hem de kendinizi geliştirebileceğiniz bir yer.
-
@maliyeciniss, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
@abcabcabc anladim teşekkürler uzman yardımcılığı mülakatındakilere teklif gitmemiş ama bir kaç kisiye ne istersin diye sormuslar
Seçenekler ne hocam?
-
İç kontrolörler için pazartesi gelin başlayın mı dendi ?
-
@bungholio bi fikrim yok malesef
-
@celebrimbor Sait Çiftçi ertesi güne veriyor. Beşiktaş'ta.
-
Bana hem adli sicil hem de sgk e devletten alabileceğim söylendi(son 6 ayda çalışmadım) ayrıca pazar akşamı gitsek ayarlanmış olur heralde değil mi misafirhane
-
@maybei siz İstanbul dışından mı çağırıldınız hocam iç kontrolörlük için?
-
@memurzihniyetli Taksim eğitim ve araştırmadan buldum yarına, teşekkür ederim.
-
Misafirhanede kalacaklar ne zaman gidecek?
-
@maliyeciniss Telefon görüşmesinde eğitim hakkında konuşurken söylendi.
-
İç kontrole atanan arkadaşlardan atandığına dair mail alan var mı? Bana sadece telefonla bildirildi de sizde de durum aynı mı merak ettim.
-
@memurzihniyetli Mail almadik
-
@apachi Eyvallah, bir sorun mu var acaba diye düşünmeye başlamıştım.
-
@memurzihniyetli maaş vs hakkında konuştunuz mu
-
@abcabcabc Hayır, o konulara girmedik. İlk 4 hafta eğitim olacakmış genel müdürlükte.
-
İstanbul dışından geliyorum misafirhaneye pazar giriş yapmayı düşünüyorum, iç kont olanlara ptesi eğitim başlıyo diye söylendi