Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@emekemek ilk mülakatım yorumlarım gelince
-
selamlar arkadaşlar. acaba ev ziyareti icin hangi tarihler arasında bir gün belirlememiz gerekmekte?
-
@requescatinpace hocam şu ev ziyareti ile ilgili biraz daha detay verebilir misiniz? Ne giydiniz tarihi ne zaman belirlediniz?
-
@celebrimbor atama yazisi gelince 1 hafta icinde diye biliyorum hocam bizimkinde bayram filan girmisti sanirim araya. Yazi gelirsd belirtirler kesin.
-
@emekemek evde takim giymistim. Gelen mufettis ayni sekilde takimliydi. Normal sohbet muhabbet ediyor bazen soru yoneltiyor guncel ekonomiyle bankayla ilgili. 2 saat civari suruyor. Ailenizle de konusuyor ara sira. Sizi mufettis arayacak bankadan listedeyseniz. Onunla birlikte gun ve saat belirlersiniz bulundugunuz ile geldigi gunleri soyler size
-
@emekemek degerlendirme sureci neyi kapsadigini hatirlamiyorum. İlk asamasi ev ziyareti. Sonraki grup calismasi. Digeri bireysel mulakat. Surec kisa suruyor cok olduguna bakmayin. 1.5 ay gibi surede hepsi bitiyor neredeyse.
-
selam arkadaşlar, müfettiş yardımcıları kaç milyar tele alıyor tam olarak bilen var mı, yapılacak iş mi sizce? Sabahtan beri arıyıp duruyorlar ona göre açacam.
-
Listede adım var ama mail gelmedi. Adı olan herkes istanbul'a çağırılacak mı bilgisi olan var mı?
-
@zcilk bana da mail gelmedi hocam mail gelmiyor zaten.
-
@requescatinpace hocam kusura bakmayın sürekli soru soruyo gibi olduk ama süreç çok yabancı şuan birçoğumuza bizi mazur görün lütfen. Acaba grup çalışmasını biraz açabilir misiniz nasıl olmuştu neler sordular neler yaptırdılar?
-
@tezantitezsentez Grup olarak yapilan bir calisma, Legolardan bir oyun tarzi birsey, Psikologlar ile bireysel roleplay vardi.
Roleplay haric diger 2 si grup olarak yapiliyor. -
@requescatinpace anladım çok teşekkür ederim cevabınız için
-
Ben kazandım diğer mühendislik kısmından. Ne arayan var ne mail atan benim gibi kazanıp araması yapılmayan var mı?
-
Mail alan var mı?
-
mail almadım arkadaslar
-
Beni aradılar bugun gun belirlemek icin,donecegiz size dediler.
-
ben de dün arandım sırayla arıyorlar demek ki
-
@tezantitezsentez takim mi giyeceksiniz hocam karar verdiniz mi ben bugün aldim bi tane mulakata girer gibi hazirliklari yapacagim..
-
Allah yardimciniz olsun sizin isiniz cok zormus , basarilar diliyorum herkese
-
@emekemek hala kararsizim evde ceket garip kaçabilir de belki gömlek ve kumaş pantolon giyilebilir diye düşündüm hocam