Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@punco ev görüşmesi, grup mülakatı ve birebir mülakatlar arasında herhangi bir önem sıralaması yapamam hepsinin ayrı önemi var. Geçen sene 4 Mart’ta sınav yapılmış. Ne zaman açıklandığını hatırlamıyorum ama açıklandığı hafta arandım ve 3 4 gün sonrasına ev görüşmesi randevusu verildi. 16 Nisanda grup mülakatı, 14 Mayıs’ta birebir mülakat ve 5 Haziran’da atama belgem tarafıma tebliğ edildi.
-
@emekemek ben takım giymeyecegim hocam, aileyi tanımak için vs onemliymis
-
@pistov35 bana da 29 mayısta gelicem dedi müfettiş.
-
Simdi gitti arkadaslar yaklaşık 3 saat sürdü, her şeyi soruyorlar hazirlikli olun derim.
-
@emekemek mümkünse biraz detay verebilir misiniz?
-
@emekemek geçmiş olsun hocam 3 saat gercekten çok fazla
-
@kezmaha en son izledigin filmden tut en son okuduğun kitaba,en son gittigin yerden tut okudugun gazetelere cok detayliydi her seye hazirlikli olun ve kesinlikle ne ise onu söyleyin...
-
@fırtına-lordu evet hocam birebir mulakat bunun kadar zor olmayacak eminim.
-
@emekemek cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, umarım süreç hepimiz için hayırlısıyla sonuçlanır
-
@emekemek oo 3 saat epey uzun oturmuş hocam
-
@tezantitezsentez evet baya kapsamliydi ve yorucuydu hocam.
-
@emekemek teknik soru sordular mi hocam?
-
@punco Geçen yıl elenen müfettiş yardımcısı arkadaşlarım vardı. Ben de uzman yardımcılığı mülakatından elenmiştim. Öncelik sırasına rahatlıkla ev görüşmesi başlangıç, bireysel mülakatta sonuç diyebilirim. Grup mülakatı fazla bir şey ifade etmiyor.
-
@pistov35 teknik sorudan kastiniz ne bilmiyorum ama gündemle ve bölümümle ilgili sorular geldi hocam.
-
@emekemek gündem.olarak ne gibi geldi kusura bakmayın ilk mülakatım ve kaynak çok az çevremde kimse yok
-
@emekemek Zahmet olmuyacaksa hatırladığıniz sorulari listeleyebilir misiniz? Bize çok yardımı dokunucagina emin olabilirsiniz.
-
Bana ab ye girmeli miyiz sence diye soruldu sonra son gelişmeleri nasil yorumluyorsun diye soruldu.Arkadaslar o kadar soru cevap oldu ki kafam allak bullak ondan hatirladiklarimi yaziyorum.
-
Arkadaşlar rica etsem sınav sonucundaki ortalama puanınız kaç?
-
@rintintin Kazanan adaylar herhangi bir şekilde puanları söylenmiyor. Eve gelen müfettiş de söylemiyor, teftiş kurulu da söylemiyor.
-
@leightbau anladım hocam teşekkür ederim.