Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@plodyy bugün bana gelen müfettiş bey perşembe ya da cuma değerlendirme merkezi çalışması için mail alırsın dedi. Maillerini kontrol et dedi.
-
@plodyy, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
@yorgun-kamucu teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Bir konu daha var merak ettiğim. Mülakatlarda başarılı olan herkes aynı işi mi yapacak yoksa müfettiş yardımcılığı da kendi içinde birimleşiyor mu? Çünkü hepimiz mezun olduğumuz fakültelere göre farklı alanlardan sınav olduk ve hepimizin yetkin olduğu alanlar farklı.
mühendisler haricinde genel anlamda bir farklılık yokmuş
-
@mkv19 hocam acaba mühendislerin farklılığı hakkında bilginiz varsa biraz açıklar mısınız? Ben de mühendislik mezunuyum da bu soru uzun zamandır aklımı kurcalıyor net bir bilgiye ulaşamadım.
-
@plodyy çok net bir bilgim yok maalesef ev görüşmesinde müfettiş laf arasında söylemişti mühendislerin calısmaları farklı oluyor sadece diye. ben hukukcular için sormustum bi fark yok demişti
-
Değerlendirme merkezi çalışmasının 17.09.2019'da olacağına dair bir mail aldım. Süreci üç buçuk ay sonrasına ötelemiş olmaları mümkün mü yoksa birazdan düzeltme maili gelecek mi? 17 EYLÜL mü ahahah.
-
Arkadaşlar 10 HAZİRAN sabah 9.30 da degerlendirme merkezi çalışma davet alanlar LÜTFEN BANA ÖZELDEN YAZSIN. Unutmayın lutfen bu bir grup çalışması. Ayni anda mulaiata girenler rakipten ziyade yoldaşız.
-
@bungholio merhaba, benide adres teyiti icin aramislardi, sonra cumartesi aradilar. Ev mulakati icin tarih vermedi bayramdan sonra olmasini dusunuyoruz dedi, degerlendirme calismalari haftaici ya da hafta sonu olmasi sizin icin farkeder mi diye sormustu 13une koymuslar. Bekliyorum bende ev icin hala kesin bir tarih yok.
-
@dany gelir hocam yanlışlık olmuş belli benimki 18 haziran 10 18 haziran arasına dağıtmışlar
-
Arkadaşlar banka yol ucretini karşılıyor ya dönüş yolunuda karşılıyor mu? Bilgi sahibi olan var mı?
-
@yorgun-kamucu ben az önce öğrendim şehir dışından gelenler için geliş-dönüş ulaşım parasını 400 tlye kadar karşılıyorlar ayrıca geldikten sonra şehiriçi ulaşım için de taksiye falan binersek fiş almak koşuluyla 100tlye kadar karşılıyorlar. Bundan sonraki mülakat için de aynı yardım sağlanacakmış.
-
Benim 12 haziran da diye mail gelmiş
-
beyler bayanlar iktisat bülümünden olanlara ne sorular geliyor acaba ona göre gardımızı alalım bu ev mulakatında
-
@pistov35 Güncel veriler ve BDDK sitesine iyi bakın derim.
-
mülakata son 2 gün heyecanli mısınız?
-
Mülakata kalan arkadaşlardan bilgisi olan varsa cevallayabilir mi YDS den 70 ya da TOFELdan 85 alındığı takdirde bu müfettişlik sınavında ingilizceden muaf olmam gibi bir durum var mıydı ? Yoksa böyle bir şart koymamışlarmıydı vakıf katılımda var bu şart o yüzden bilen biri dönebilirmi rica etsem ?
-
@kimsesizkms Vakıfbank'da öyle bir durum yok sadece tazminat alırsınız. Vakıf Katılım'da öyle bir durum vardı ve o da ciddi sıkıntı yarattı sınavda. Katılım sınavında normalde 120 soru 120 dk zaman tanındı ancak yds ya da TOEFL ı olanlar yabancı dil sorularını yapmadan 60 soruya 120 dk vakit kazandı. Sınavı yapan firma normalde kişisel envanter hazırlayan bir firmaydı. Sınav hazırlamanın kişisel envanter hazırlamaya benzemediği net bir şekilde anlaşılmış oldu.
-
aynen tazminat veriyor banka muaflik durum yok
-
psikologla roleplay hakkinda detayli bilgiye ulaşabileniniz var mi?
-
@yorgun-kamucu Geçen yıl ben girdim. Elinize bir kağıt tutuşturup kağıdın üstündeki şekli gösterip bunun ne olduğu fark etmez, istediğiniz nesne olarak algılayıp pazarlamaya çalışın demişlerdi. Fazla korkulacak bir şey değil rahat olun. Elinizden geldiğince doğaçlama yapmanızı isteyecekler.
-
Arkadaşlar merhaba, geçen sene müfettiş yardımcılığı sınavından elenenleri de uzman yardımcılığı mülakatına davet etmişlerdi. Bu sene de öyle bir durum söz konusu mu? Sınava girmediğim için takip edemedim.