GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Istanbulda baslayan arkadaşlar vergi daireniz belli oldu mu
-
@kkader
Aynen arkadaşlar istanbulda başlayan, hangi vergi dairesi ve serviste başlatıldı dağılım neye göre yapılıyor acaba? -
Arkadaslar, İstanbul guy için ; 2 temmuzda gvs icin polis memurları mahalledeki muhtara gelmisler ama daha aranma dahil hic bir sekilde teblig olmadı , daha uzar mı ? Yoksa artık kurumu aramalı mıyım ?
-
@snopetkisi, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Arkadaslar, İstanbul guy için ; 2 temmuzda gvs icin polis memurları mahalledeki muhtara gelmisler ama daha aranma dahil hic bir sekilde teblig olmadı , daha uzar mı ? Yoksa artık kurumu aramalı mıyım ?
Hangi ildesiniz
-
@eylülgeldi Bolu
-
Tebligat isteyip, tebligatı eline ulaşan oldu mu?
-
@snopetkisi dairenizin ik'sını arayip sorun belgelerim geldi mi diye.
-
Bu cuma iş başı Yaparsak maaşımız yatarmu bayram oncesi yaniyetişir mi maaş işlemleri bilgisi olan
-
@bydaler bu hafta pazartesi gününden sonra başlayanların yatmayacak diyorlar. Salı günü başlayan arkadaş bordroya bakmış görememiş.
-
Arkadaslar ikametgahi aydin olup ta gvssi kurumuna donen var mi.ben ilk hafta evrak verdim ankara icin ankara vergi dairesini aradim guvenlik sorusturma evragim hala gelmemiste benim durumumda olan var mi?
-
@Elinor-Ostrom bilemiyorum bana da yetkililer cuma iş başı olursa yatabilir dedi, acaba gelmem için mı öyle sedi bir an evvel , yoksa gerçekten yatar mı anlayamadım...çünkü bayram için cuma günü ödenecekmis o yüzden cuma iş yaparsak ne ara sisteme kayıt olup yatacak anlayamadim
-
@serpilyayin benim de ikamet ankara ama 2. Hafta evrakları vermiştim. Bugün zonguldak vdb aradım, gvs hala bitmemiş.
-
Arkadaşlar bir an önce başlayın gününüz şuan 155 tl işliyor başlangıç gözüksün
Daireniz evinize yakın şekilde belli oluyor bazen sürprizler olabiliyor
Daire müdürünüz çalışacağınız servisi belirler -
Sakarya 20 kişiden 16 sını başlattı.
Biz de başladık çok şükür. Darısı başınıza arkadaşlar -
@serpilyayin Bana da gvs evrağınız gelmemiş dediler
-
@zümrüdanka sizindemi ikamet aydin
-
@serpilyayin Ankara ikametim
-
Edirne için birkaç gün önce arandım ve 19 ağustosta başlıyorum arkadaşlar.
-
Izmirden aranan oldu mu acaba?
-
@aysebolat 50 kişi aranmıştır tahminim whatsapp grubunda değilmisiniz.