@paretowilfredo, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Merhaba dostlar.
Öncelikle ayrı bir başlığa geçmeniz iyi olmuş, diğer tarafta konuşmak çok iyi olmuyor. Sürece dair burada istişare edin/edelim.
İsim isim saymayacağım çünkü çoksunuz ama başlıkta beğendiğim, özelden geri dönüş yaptığım ve varsa gözümden kaçan, hepinizi tebrik ediyorum dostlar.
Bugüne dek hep nasıl olabileceğini konuştuk, olurlardan bahsettik. Düşmeyin dedik, bir ihtimal daha var dedik. Çok şükür bugün sizleri atanmış olarak görüyoruz
Çok büyük mutluluk bu benim için. İçinizde gerçekten kazanmasını çok yürekten istediğim dualarımda yer verdiğim, muhabbetimiz de olan dostlarımızdan, yeni yeni bu süreçle tanıdığım dostlarımız da var. Hepinizi tebrik ediyorum yeniden. Bahtınız açık olsun dostlar. Gönlünüzdeki tüm muradlarınız sizin olsun 
Dostlar şimdi sizi bir evrak teslim süreci bekliyor. Evrak teslimi için zaten bir duyuru yapılır. Şahsi düşüncem evrak teslim süreci bayram sonrasında başlatılır. Hızlıca atama işlemleriniz yürütülüp yaz bitmeden işe başlarsınız.Sonbahar dönemine eğitim planlandığını söylemiştim. İlk fasıl o dönem alınabilir eğitime eğer programdan bir sapma olmaz ise.
İlçe tercihleri konusu evrak teslim aşamasında sorulacaktır. Ama kati şekilde herkesi istediği yere atamayabilirler. Şayet uzak ilçelerde olan ihtiyaca göre oralara da gönderilecek birileri olacaktır illa ki. İstemeseniz de gitme durumunuz olabilir yani.
Şuraya bir kaç bilgi yazısı bırakayım dostlar. Mesleğe dair uzun uzun bir şeyler anlatmayacağım, meslek tanıtım yazımız oldukça detaylı. Hemen her sorunuza yanıt bulabilirsiniz diye düşünüyorum. İçerisinde videomuz da var.
https://www.tercihiniyap.net/meslek/gelir-uzman-yardimciligi-guy-nedir-ne-is-yapar-nasil-olunur-maasi-h6631.html
Meslek tanıtım videomuz;
https://www.youtube.com/watch?v=pIAYiC1PNDA&t=2s
İlçe konusunda da bir ilave yapayım dostlar. Yalnızca Merkez için kadro duyurulmuş illerde merkezde olursunuz. En başta ilçe de belirterek açılmış olan illerde, ilçede de görevlendirilirsiniz.
Ankara için örneğin evvelki ilanlarda ilçeler bizatihi belirtilerek ilana çıkıldı. Bu kez direkt olarak Ankara merkez olarak belirtilmesi kadronun merkezde yer alan müdürlükler için olduğunu söylüyor bana. Eğer aksi bir uygulama olursa sizden öğreneceğiz artık ama önceki uygulamalarla çelişir bu uygulama.