GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
O kadar da degil yav.. odalara kadar bilgim yok gidince göreceğiz
-
@nonbisinidem O nedir?
-
Dostlar ayıp olmasın ama meraktan soruyorum. Bizi göreve çağırdıklarinda ilk maaşı peşin alacak miyiz yoksa bir ay dolunca mi
-
@gokhanaa ikişer kişilik hocam . Ücretini verip tekte kalabiliyorsunuz
-
@musgraveyen 1 veya 1,5 aylık maaş yatıyor ama şlk başta değil ilerleyen ayda yatıyor
-
Merhabalar, becayiş için nasıl yol izleyebiliriz ?
-
@shanks hocam harcırahı soruyorsan eğitim sürecinde yaptığın giderler için ödenen ödenek
-
@nonbisinidem Sağolasın
-
Ankara için whatsapp grubu varsa link bırakabilir misiniz
-
Arkadaşlar aramızda Halkbankta çalışıp istifa edecek olan var mı, özellikle istifa süreci hakkında bilgi verebilecek olan varsa ve yazabilirse çok sevinirim.
-
Silinmiştir
-
@mrtsmt ben varım özelden yazabilirsiniz.
-
Arkadaşlar merhaba. Ben de hayırlısıyla gelir uzman yardımcılığı mülakatıni başarıyla sonalndirdim. Ancak bu süreç beni öyle bir yıprattı ki kaybedenler ve su an tekrar ilan bekleyen arkadaşlar adına çok üzüldüm. Twitter'da ve Facebook'ta tıp kı bizim 2018 de yaptığımız gibi bir yapılanma içindeler. Kendi aralarında maddi destek toplayıp, tekrar ilan gelmesi için Twitter da ve gazete ilanı adına bir şeyler yapmak istiyorlar. Burada bunu okuyorsaniz muhtemelen sizler de benim gibi atandiniz. En azından bu süreci en iyi bilenler olarak üç beş neyse yardımcı olalım ki, vefa borcumuzu odeyelim.
Bu sürecin en büyük püf noktası @paretowilfredo gibi herkesi düşünmek ve asla bencil olmamak. Metni aşağıya kopyaliyorum. Parayı toplayan arkadaş ben değilim bu arada.
Arkadaşlar merhaba.
Bildiğiniz üzere 2018 de ilani getirmek için gazete ilanı ve Twitter etkinlikleri yapıp çok çabaladik. Şimdi yine ilan bekleyen arkadaşlar Twitter'da bir oluşum peşinde. Destek olursanız, hepinizin iyiliğine olur.
Değerli KPSS A Grubu Adayları ve Kurum Sınavı Bekleyen Arkadaşlar;
Malumunuz Gelir Uzman Yardımcılığı ve Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı süreçleri son buldu. Artık yeni ilanlar istemenin zamanı geldi. Tıpkı diğer arkadaşlarımız gibi bizler de Twitter ve diğer sosyal medya kanallarıyla birlikte Sayın Bakanımıza ve Gelir İdaresi Başkanlığına yeni ilan istediğimizi kamuoyu önünde belirtmek için kendi aramızda para toplamaya başladık. Toplanılan paralar ile Twitter'da hashtag etkinliği yapacağız ve daha çok toplanması halinde gazeteye ilan vereceğiz.
Bu süreçte tıpkı eskiden arkadaşlarımızın yaptığı gibi şeffaf bir şekilde her toplanılan tutarı ve gönderen kişiyi burada paylaşacağız ki herhangi artniyetli bir düşünce olmasın.
Sadece GUY ve DGUY için değil aynı zamanda VMY, MHUY, B Grubu ve diğer kadrolar için de taleplerimizi dile getireceğiz.
Sizlerden ricamız kısa süre içinde maddi desteği sağlayıp bir an önce etkinliklere başlamamız.
Bu süreçte işsiz arkadaşlarımızın yanında atanmış arkadaşlarımıza da sesleniyoruz. Bu süreçleri en iyi sizler bilirsiniz, desteklerinizi ufak dahi olsa bekliyoruz.
Aynı zamanda değerli hocalarımızdan ve kurumlardan da destek talep ediyoruz.
IBAN NO : 970006400000143840045368
Hesap sahibi : Buket çoban
Banka: İş BankasıMesaj yoluyla benimle veya Twitter'dan İİBF derneği ile iletişime geçebilirsiniz.
-
Bir arkadaşım güvenlik soruşturmasının tamamlandığını söyledi bilgisi olan varmı ?
-
silinmiştir
-
Onca stresten sonra burada eğitimleri, maaşı, meslekte yükselme konuşmalarını okumak ne kadar güzel Hala gerçek olduğuna inanamasam da çok çok güzel..
-
@no33 Ya o kadar güzel bir duygu ki ben kötü birşey olmasından korkuyorum . Bünye alışık değil sanki
-
@pierre10 evet tam sevinmeye korkuyorum sanki tam sevinsem biri görecek adım listeden kaybolacak falan sanıyorum
-
@no33 tek ben böyleyim sanıyodum
-
@ebru-ebru yalnız değilsiniz