GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@guyum Dostum merkez olarak alınan illerde merkez ilçelerde görevlendirme olur, diğer ilçeler için bizatihi alıma çıkılırdı yoksa diye düşünüyorum.
-
@paretowilfredo kurumun sayfasında vergi daireleri sayfalarında polatlı sinvan haymana gölbaşı gibi yerler de var.bunlar dahil mi yani bunlar merkez olarak geçiyor mu?Asıl sorum merkez ilçeler hangileri?
-
@guyum Dostum normal şartlarda Merkez ilçeler;
Çankaya, Altındağ, Keçiören, Mamak, Sincan, Yenimahalle ve Etimesgut'tur. Büyükşehir değişiklikleri ile birlikte buna dair bir değişim olduysa bilmiyorum lakin olduysa dahi başka büyükşehir olan illerde, dış ilçelere yapılacak olan alımlar ayrıca belirtildi. Bu yönden saydığım ilçelerde çalışılacağını zannediyorum Merkez denildiği için.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim değişen bişey yoksa verdiğiniz bilgi çok faydalı oldu.
-
Denizli whatsapp grubu varmı arkadaşlar?
-
@paretowilfredo hocam özel bir soru sorma fırsatımız var mı?
-
@pvalue Mesajınızdan haberdarım dostum, çok fazla mesaj biriktiğinden bi toplu dönüş yapacağım. Malumunuz günün farklı vakitlerinde çok mesaj geldiğinden anlık dönüşler yapamıyorum malesef dostum. Ama döneceğim muhakkak
-
düzenlenmiştir.
-
Zonguldak whatsapp grubu var mı?
-
@enesry halkbanktan istifa edecekler için bir wp grubu kursak veyahut burda başlık acsak şu istifa sureci oldukça önemli
-
@davetsiz yok ben sırf zevkine girip bakıyom arada.
-
Gvs neye bakıyorlar
-
Arkadaşlar adli sicil kaydı illa savcılıktan mı gidip almamız gerekir yoksa e devlette geçerli olur mu ?
-
@artikolsun bencede çok iyi olur
-
@belkibirgünguy Hocam mesaj olarak gönderdim ben.
-
Düzenlenmiştir
-
düzenlenmiştir
-
düzenlenmiştir
-
İstanbul ili için atamalarla ilgili veya aklınıza takılan sorularla ilgili iletişime geçeceğiniz numara (0212) 453 89 60-62 ,bilginiz olsun.
-
@artikolsun, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
ATANANLAR
Halkbank da sözleşme gereği cezai sorumluluk var mır?