GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@pierre10 bana da öyle söylendi ve söyleyen arkadaş gayet iddialıydı ama hala ikna olmuş değilim. Net bilgiye evraklar istenince ulaşacağız sanırım.
-
@babarossel evet ilçe tercihi yoktu, normalde diğer iller de hep ilçe tercihi yazar acaba Ankara’ya özel bir durummu ki
-
@babayega bu puan sıralaması son sözlü sınavının açıklandığı listeye göre mi, yoksa KPSS mi neye göre değerlendiriliyor
-
Arkadaşlar mal birimini doldururken üzerimizde ne para ne mülk yoksa nasıl doldurucaz.Boş mu birakicaz hepsini?
-
@maester il göçte istemediler ins bizde de istemesler bir ay erken baslarız dua edelim
-
@mülakatmağduru evet arkadasim oyle olmasi gerekir
-
@ebru-ebru teşekkürler ️
-
@lilith sadece merkez ilçeler içindir o zaman Yenimahalle Çankaya Etimesgut gibi. Beypazarı Ayaş gibi ilçeler yoktur.
-
@no33 aynı duygulara sahibiz
-
@maester bana söyleyen arkadaşımın bilgi aldığı yer çok sağlam olunca bende tereddüt ettim ama bakalım açıklanır yarın bir güne
-
@mrtsmt bende varım
-
Arkadaşlar benim ailem Şanlıurfa’da yaşıyor ve benimde ikametgahım ordaydı 3 yıldır İstanbul’da yaşadım ve ikametgahımı buraya aldırdım gib de yazdığım adreste İstanbul gvs İstanbul’da mı yapılacak Urfa’da mı
-
@maesteo, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Arkadaşlar benim ailem Şanlıurfa’da yaşıyor ve benimde ikametgahım ordaydı 3 yıldır İstanbul’da yaşadım ve ikametgahımı buraya aldırdım gib de yazdığım adreste İstanbul gvs İstanbul’da mı yapılacak Urfa’da mı
Tercih ilimde Şanlıurfa
-
@babarossel Ankara'da ilçelere atananlar olduğunu biliyorum.
-
@mülakatmağduru ne çok doldurursan o kadar faydalı.ileride araba veya ev alınca çağırıp soruyorlar bu parayı nereden buldun diye.
-
Arkadaşlar akşamki etkinlik için tag # ??????? Henüz belli değill. Saat 17.30 gibi aktif olursanız aktif hesaplardan takip edebilirsiniz. Ayrıca yine bilgilendirip yazarım.
Etiketlenecek kişiler ise
Sn @ZehraZumrutS
Sn @msbagli
Sn @ahmetkoca03
Sn @aysekardass
Sn @mustafaapaydin5 @ailevecalisma bu kişiler bakan, yardımcılar ve sgk üst yöneticiler. Bi de CB ve danışmanları etiketleyebilirsiniz arkadaşlar..
Her yeni bir alım yığılmayı, beklemeyi önler arkadaşlar . Atanmış arkadaşlarımızı tebrik ederim. Bu süreçte desteklerini esirgemelerini ayrıca rica ediyorum. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve destek olmalıyız birbirmize ..
#iibftakipte #iibftakipleşiyor gibi taglarla da yeni hesap açaçak arkadaşlar buradan takipçi sayısını arttırıp daha geniş kesime hitap edebilir. Saygılar. -
Arkadaşlar Sizin Hem mülakat Tarihi zamanında Hem Sonuç açıklama Zamanında Mülakatta olmayan adamlarda Etkinliklere Katıldı. Hemde onlar daha fazla çabaladı. Tamam siz Mülakata girmeyecek olabilirsiniz Ama Kazanan Arkadaşlar Lütfen yapılan etkinliklerde sizde Bizim yanımızda Olun.. 17.30’da SGK DENETMENLİK İçin sizlerde Yazın..
Geçtiğiniz Yolları Unutmamanız Dileğiyle..
-
@köyün-ağası Gvs yapıldı mı mülakat öncesinde ?
-
Arkadaşlar cevaplayabilirseniz sevinirim..daha önce ıstenen evraklarda lise diplamasinda 4 yıllık lise diplomasi yada 4 yıllık değilse hazırlık sınıfı okuduğuna ilişkin belge diyor...ama ben hazırlık okudum ancak lise diplomasinda 3 yıl yazıyor ancak hazirlik okuduğuma dair bir ifade yazmıyor, sadece yabancı dil ingiliCe yazıyor bu yeterli yoksa illaki liseden gidip hazırlık okuduğuma dair belge mı almam gerekiyor-2.sorum lise diplomasinin aslı gibidir kısmı oluyor mu..
-
@burc6 yapıldığı söyleniyor pareto daha iyi bilir