GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@vlkrt 1000 kişi alındı. 2 yada 3 gruba bölünüp parça parça eğitim olacak. Geçen alımda öyle olmuş. Başlar başlamaz değil 2 3 hatta 6 aya kadar çalıştıktan sonra eğitime gitme durumu var yani.
-
@shadowfaxes Hangi sıraya göre alıyorlar eğitime bir bilginizi var mı.İl harf sırası falan olabilir mi?
-
@no33 evrak tesliminden sonra ankara ve istanbul dışındakiler en geç bir buçuķ iki ay içerisinde işe başlarlar istisnalar hariç eğer emniyette dosyaniz karışır veya adres filan yanlış olursa dokuz ay bile sürebilir işe başlamanız yani ağustos en geç eylülde işe başlarsınız..eğitimler yazın yapılmıyor tatil old icin eylülde baslıyor grup grup gidiliyo genelde sizin izin işlerine filan bakan özlük belirler gruplarınızı atandığınız servise bağlı yazılır genellikle misal mart ayındaysanız vergilendirmedeki adamı göndermek istemezler eğitime ona gore o ayda yazmazlar gibi..hemen eğitime giden de olur cok sonradan da ben 8 ay sonra eğitime gittim..verileceğiniz serviste tamamen o an nerde elemana ihtiyaç varsa ona gore verilirsiniz yani veznede olabilir vergilendirmede olabilir coğunluk emekli dönemine denk geldigi icin ya emekli olanların yerine ya da sıkıntılı hangi servis varsa kimsenin geçmek istemeyeceği adam beklenen yere verilirsiniz yani beklentinizi cok yüksek tutmayın cok şükür evet işiniz oluyor maaşınız eşiniz filan calışıyosa tatmin ediyo saatlerde güzel ama insanlarla muhatap olmaktan çok çalışanlarla müdürlerle adamakıllı hiç bi hakkın olmamasıyla uğraşıyosun ondan puanı olan arkadaslar devam etsin tamamen tavsiye..](link url)
-
@carlos eyvallah hocam bi ara çıktığımda sorayım sağol
-
@silence Bu devirde asgari ücretli sigortalı iş bile çok zorken bu büyük nimet.
-
@shanks yazımda cok sükür diye belirttim zaten ama kötüsüyle kıyaslıya kıyaslıya her şeyi kabullenir hale geldik bunları da düsünmek gerekiyo meraklanma beşinci senemde atandım işsizlik psikolojisini bilirim
-
@silence Öyle her şey o kadar kötüleşti ki eskiden kaçtığımız şeyleri bile şimdi mumla arıyoruz.
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/2904/2017-guy-yedekler/82?page=5
guy kazananlar sgk'ya alinmiyor deniliyor ama bu ileti de alindigi soyleniyor. bu konuda bilgisi olan var mi?
-
Hocam çok zor durumda kalmayanlar halinden mutlu olanlar Allah rızası için SGK ya basvurmayin Lutfen sizin ekmek kapiniz oldu sıra bizde olsun Allah yolunuzu açık etsin
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum bunun muhabbeti herkesi sıktı ama duyduğum bir kaç düşünce üzerine yazmak istedim.il göç te sadece düşük kapatmasın diye başvuru yapıp puanı yükselten bir kitle vardı torpilliler giremesin sloganıyla. Puanı düşük olan herkes torpilli mi arkadaşlar malesefki eşit şartlarda yarismiyoruz kimi tüm gününü derse ayırabilecek imkana sahipken kimi işten dönüşte günün yorgunluğuyla oturuyor o masaya.A grubunun ateşli yolundan geçen herkes bu yolun ne kadar zorlu bir yol olduğunu bilir sizlerde biliyorsunuz zaten ve emeğinin karşılığını almanın mutluluğunu da yaşadınız belki son dediğiniz anda oldu belki yine son diyen sizin geçtiğiniz yoldan geçen bir ümitle bu ilanı bekleyen kalpler var arkadaşlar.Hak hukuk mevzusu değil de nasıl desem yol arkadaşına su vermek gibi elinden tutmak gibi onunda bu mutluluğu yaşamasına vesile olmak gibi.ilanlarin damla damla olduğu şu dönemde 1 kişi bile başvurmasa cansuyu olur. Hepinizin yolu açık olsun .
-
Arkadaşlar siyasi parti üyeliği sorun oluyor mu?
-
@aylakdeğişken e devlet üzetinden silebilirsiniz.
-
@dgn ne kadar süre sonra siliniyor acaba?
-
@aylakdeğişken, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@dgn ne kadar süre sonra siliniyor acaba?
Anında siliniyor. Tekrar üyelik sorgulaması yaptıgınız zaman gözükmüyor.
-
merhaba arkadaşlar benim SGK borcum var sorun olur mu?
-
@doctorwho, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
merhaba arkadaşlar benim SGK borcum var sorun olur mu?
O da bir sey mi hocam benim vergi borcum var
Takılmayın böyle ufak şeylere. -
@dgn teşekkürler
-
Arkadaşlar küçük iller toplu mu yoksa peyderpey mi çağırıyor?
-
merhaba arkadaşlar benim sınavdan sonra adresim değişti ikametgahimi aldirdim yeni tasindigim sehre ama bi sorun olur mu gibin sitesinde hala eski yerlesim yerim görünüyor onu nasil düzelticem
-
@dikotimi benimde değişti atandığım kurumu aradım henüz bize yazı gelmedi gelince zaten sizi arayıp bilgilerinizi isteyeceğiz dediler. Rahat ol yani