400 adet Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı ilanı
-
@Karl-Marx mülakattan kaç puan alındığı görülemiyor. Sadece Başarılı/asil(kaçıncı sırada olduğun ile birlikte) - Başarılı/yedek(kaçıncı sırada olduğun ile birlikte) - Başarısız ibareleri çıkıyor.
-
@krueger Hocam 6.promosyon mülakatına katılmıştım istatistik grubundan. Puanlarımız yazıyodu. "Başarılı yedek 77,5 " şeklinde.
Son alımda 7.promosyonda bizden alım olmadığı için değiştiyse bilmiyorum. -
@cexay evet, son alımda yazmıyordu puanlar.
-
hocalarım başvuru yaptıktan sonra ekrana başvurunuz kabul edildi gibi bir yazı gelmedi tekrar giriş yaptığımda ise hata veriyor kimlik hatası diye ? durum nedir sizce napmalıyım
-
@Yoluzunyol birinde aile sıra no sormuştur diğerinde cilt sıra no ona dikkat et
-
başvuru çıktısını hemen mi almamız gerekiyor? yoksa daha sonra sisteme girip alabiliyomuyuz?
-
@hdrn alırsınız hocam daha sonrada alabilirsiniz. Yine de siz indirin bilgisayara da gerçi bunu söylediğinizin üzerinden baya geçmiş şimdiye zaten konu kapanmıştır.
-
@Antimülakat yok hocam bugün sordum.daha başvuru yapmadım.bunu öğrenmem gerekiyordu saol.
-
@hdrn anladım hocam bilgisayara indirebilirsiniz, farklı kaydet deyip bilgisayara atın ne olur ne olmaz oradan da mail adresine dışarıya çıktığınız bir anda çıktı alabilirsiniz. Mailde durması iyidir.