2019 VMY Duyum var mı?
-
@rootofallevil aynen öyle Hocam. Kaldı ki üstadlar bile hep orta yollu duyumlar veriyorlar ne kesin gelir diyorlar ne gelmez diyorlar. Bu kadar hemen olumsuzluklara kendimizi gark etmeyelim zaten yeterince stresli bir yaşantımız var.
Şöyle de bir durum var. Alım olacağı vakit İnsan Kaynakları bile son bir iki gün içerisinde duyuyor alımı ve bu konularda içerden Bilgi alabilmek gerçekten zor. Çalışanlar için de zor. Neticede kurumun kendi gizliliği diye bir şey var ve bu tarz bilgileri ister istemez dışarı veremiyorlar. Bunları kafamdan da demiyorum maliyenin içinde büyümüş biri olarak söylüyorum.
Yine söylüyorum benden size dost tavsiyesi gidin güzel bir uyku çekin. Elbet o ilan gelecek. Ha zamanını bilemem ama elbet gelecek yani. -
Herkes gibi umuda en çok ihtiyacım olduğu zamanlar ama bir alim olacak olsa bunuda belirtirdi bakan inşallah o an unutmuştur ne diyim inşallah bugün RG de ilanı goruruz
-
3 yıl vdk da hizmetli güvenlik ya da memur olarak görev yapmış kardeşlerimiz de keşke müfettiş olabilse ,bu yapilan onlara haksızlık
Sırada müfettişlik var tabi.
-
@gmzankr066 bizde bu şans yoneticelrimizde bu anlayış olduktan sonra biz Vmy ilanı beklerken bakarsın oda olur
-
@can-mavi hocam bizim 500 kisilik vmy geliyor demi bakan beyi son twitinden sonra acaba ilan kurum içi sınav olarak yanlış bir duyum mu oldu acaba
-
@keynes5 +1
-
Bu da mı gol değil ️
-
Abim vm o bile bilmiyor gelecek mi gelmeyecek mi buradakiler daha çok bilgiye sahip emin olun
-
@gmzankr066 Ya yetmezmiş gibi aşırı pişkinler. Üsluplarına çok sinir oldum. Keşke araya 3600’de sıkıştırdaydınız yazmış biri bu nasıl yüzsüzlük.
-
@felix-felicis 3600 gösterge istiyorlarsa girsinler kpss a ya 90 üstü puanları çekip kurum sınavlarına girsinler geçebiliyorlarsa yazılı ve sözlü sınavları öyle hak etsinler. bu ne arsızlıktır ya facebooktaki malum grupta (ismini vermeyeceğim çıktım çoktan) hala merkez-taşra ayrımı kaldırılmalı bize de 3600 gösterge verilmeli diyorlar pardon da sizin hangi vasfınıza merkez uzmanlarıyla bir sayılmak?
tez hazırlama yetki sınavı klasik usul yeterlik sınavı ve üstüne 70 puan yds yaparım bu süreçte de en az 3 yıllık performans tuttururum diyorlarsa o zaman merkez uzmanlarıyla bir sayılsınlar helali hoş olsun derim -
@rootofallevil Hocam bizim hatamız hakkımızı bile boyun eğerek, mantık çerçevesinde istiyoruz. 3000 çok ya 2000 olsun diyoruz. Gerçi birlik olup onu da istemiyoruzda. Adamlar saçmalıyor, akıl mantık almıyor ama yapıyorlar. 3600 de olur bunu da yaparlar biz bakarız anca.
-
Duyumlari paylaşıp bizleri sevindiren üstadlar son gelişmeler haliyle hepimizde bir tedirginlik yaratti sizlerin fikirleri önemli siz gelecek ilan hakkinda hala aynı mı düşünüyorsunuz bizleri de aydınlatabilir mısınız ?
-
Bir alım yapılacak olsa bakan twitinde bahsederdi değil mi duyumlar boşa mı çıktı şimdi
-
@meç malesef öyle görünüyor hocam duyumlari paylaşan arkadaslardanda ses gelmediğine göre
-
-
@adam-keeynes orası öle tabi ama kısa sürede alım olmayacak hissi uyandırıyor
-
@adam-keeynes inşallah hocam tedirginliği min sebebi bakanın vergi müfettişlerinin atamasını yaptık dedikten sonra yeni ilana hiç deginmemis olması.kisa vadede bı ilan olsa deginirdi diye tedirginim. Bide üstüne duyumlarda bı sessizlik olunca..inşallah hayal kırıklığı yasamayiz
-
Bakıyorum da şokun etkisiyle herkes karalar bağlamış. Sıkmayın canınızı tuğrul gibilere rağmen bu ilan buraya gelecek nokta . Mhuy da gelecek vmy de gelecek . Motivasyonunuzu düşürmeyin . Az daha sabır . Biraz da tepki . Öyle burada karalar bağlayarak veryansın ederek olmuyor bu işler . Sesimiz yüksek ve gür çıkmalı
-
@gari̇p-i̇nsan aynen hocam . Sesimiz gür çıkmalı burada sitem etmek birşeye fayda değil.
-
@gari̇p-i̇nsan
Vmy mhuy guy dguy ismi lazım değil hocam , bunlardan birini kpss öncesi kesin görecek miyiz sizce ? Benim anlamadığım kurum içi uzm. ile gelecek olan vmy veya mhuy un ne ilgisi var . Guy deseniz neyse bi nebze anlaşılır .
Aldığınız duyumlar güvenilirliğini ve sağlamlığını koruyor değil mi hocam ?