2019 VMY Duyum var mı?
-
@gari̇p-i̇nsan hocam vmy alımı 1000 kişilik mi birde mhuy alımıyla ilgili bilgi alabildiniz mi? Lütfen cevap verin buna ihtiyacımız var
-
Arkadaşlar güncel olarak toplanılan para 3000 tl yi gecti. Sizde yardımcı olarak gazete ilan vermemizi sağlayabilirsiniz.
LÜTFEN SEYİRCİ DEĞİL DESTEKÇİ OLALİMİş Bankası Hesap Numaram/IBAN
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368
Buket çoban#1000İİBFliden10arTL
-
Dostlar sınava hazır olmakta fayda var.. geçen 500 kişilik alımın iptalinden dolayı bakanlığı dava edenler varmış. Bakanligin da kafası karisik . Su an ilanin kaç kişi olacağı muallakta. 1000 için Twitter'da tag açıp bastıralım dostlar..
1000 sayisi güzel bir sayı 5000 kişinin sınav, 2000 kişinin mülakat görmesi demek.
Cenabı hak muvaffak eylesin. -
@yakup-cemil hocam taban puanın 75 olma ihitmali nedir
-
@yakup-cemil alım 1000 kişi olabilir mi?
-
@intermilan hocam biraz bastirmamiz lazim 1000 için.
-
@ert1234 bilemiyorum hocam.
-
Peki 1000 veya 500 kişilik bir alım da olası gelecek bir guy ilanı için müspet bir etkisi olur mu hocam 80 puan aşağısı için
-
@yakup-cemil mhuy alımıyla ilgili bilginiz var mı?
-
Bu aralar çok konuşuluyor. Gerek garip insan gerekse diğer hocalar dile getiriyorlar.. bir alim hakkında duyumlar başladığında sınav da gelir.. mhuy ile ilgili de sürecin başladığını duydum.
-
İster 500 ister 1000 verilsin taban puanı 80 olacağını düşünüyorum . 80 altı puan arkadaşlra mhuy gelebilir . Guy için bir kaç il hariç 80 yukarısı kapatmayacaktır.
-
@karar açıklayıcı oldu hocam sağolun 77.91 için mhy ve ya guy için şans var mı sürece yabancıyım bu sene mezun oldum
-
@ert1234 hayrını gör panik yapma , mhuy için ve guy için rahat görüyorum gelmesini . Çalışın hocam . İlk sınav son sınavın olsun
-
Bu başlıkta gördüğüm sadece iki şey var.
80 barajı iner mi
Şu puanım var gelir mi
Emin olun bunları kimse bilmiyor arkadaşlar. -
@karar hepimiz için son olsun inşallah Allah razı olsun
-
@modigliani-0 işte umut kapısı hocam Sizde haklısınız
-
@ert1234 bekleyip görelim ; genelde tuttururum .
-
@ert1234 Pareto gelebilecek bir vmy ve mhuy ilanlarının guy ı etkilemeyeceğini başka bir başlıkta dile getirmişti dostum.
-
Arkadaşlar garipinsan nickli arkadaşa inanmayın bence. 17 gün önce foruma üye olmuş. Bakın dün gece bi şey yazdı ve kayboldu. Gerçekten insanların duyguları ile oynuyor. Yazık gerçekten. Böyle bir şry yazan insanbunun kaynağını yazar ve sizin sorularınıza cevap verir.
-
Yalniz bu garip insan guy mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarihi saatine kadar bildi. kafalar karışık