2019 VMY Duyum var mı?
-
@ert1234 Allah razi olsun..
-
Bu ilan gelmeyecek mi. Neden bu kadar sessizlesti burası...
-
Bayram tatilindeyiz tatilde ilan gelmemesi normal değil mi? Bayramdan sonra etkinliklere devam ederiz vmy mhuy guy dguy için.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
Bayram tatilindeyiz tatilde ilan gelmemesi normal değil mi? Bayramdan sonra etkinliklere devam ederiz vmy mhuy guy dguy için.
Tatilde ilan gelmesini beklemiyorum zaten? Bunu nerden çıkardınız, anlamadım. Yakın zamanda İlan gelmeyecekmiş gibi sessizlesmesi anormal geldi bana.
-
@muhalba haa yok hocam insanlar tatil diye biraz gevşemek istemiştir belki, tatilden sonra etkinliklere devam
-
Twitter da biri vmy ve mhuy haziran sonuna kadar , guy ise temmuzda gelicek demiş
-
@gmzankr066 hocam gönderenin kullanıcı ismini yazabilir misin ?
-
@gmzankr066 ay hadi inşallahh gözlerim parladı şu an
-
@gmzankr066 inşallah ya
-
-
@gmzankr066 hocam kim olduğu nerede ne vasıfla çalıştığı yada nerden duyduğunu bile belirtmeyen bir kişiyi çok kaale almamak lazım
-
@gmzankr066 ben inanmadım zaten yazan kısıye. Gerci bu ayda belli olacak hersey. İlanların akıbetı. Bence vmy gelırde. Insallah mhuy da gelır.
-
Hocalarım yeni sınavda İngilizce gelme ihtimali varmı acaba?
-
@ekofirat vmy sinavlarin da ingilizce hic olmadi diye biliyorum hocam
-
Yönetmelikte ingilizce var ama bugüne kadar hiç uygulanmadı uygulanmaz da zaten rahat olun.
-
@can-mavi mhuy alımıyla ilgili kulağıma birşeyler geldi demişsin ne duydun tam olarak?
-
@intermilan Mhuy özelinde demedim, Mhuy vmy ve guy bu üçünden biri gelebilir bakanlıkta ilan çalışması var dedim
-
@can-mavi bu hafta mı gelebilir ilan?
-
@muzgor bilmiyorum dostum, hem bakanlıktan hem de dpb den ögrendigim kadarıyla bu üçünden biri için hazırlık yapılıyormuş, ama bayram öncesindeki son hafta dpb ye herhangi bir ilan için yazı gelmemişti, önümüzdeki hafta gelirse öğreniriz.
-
@can-mavi sizce hangisi gelir hocam