2019 VMY Duyum var mı?
-
@beveridge-eğrisi bize cevap vermeden nasıl durabiliyor bende ona hayret ediyorum o kadar laf edildi tek kelime demedi ya.
-
@paretowilfredo umudu keselim mi ?
-
@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@GARİP-İNSAN yalnız haziranda ne coştu buralar be. Başım döndü ilanlardan hangisine gireceğime şaşırdım. Teşekkürler BRO!!
Ben bu kişiye kaynak sordum, ısrarla cevap vermedi ve her paylaşımı da onlarca beğeni aldı. İnsanlar da tabi duymak istedikleri söylensin istiyor. Şimdilerde ilan gelmeyince ortadan kayboldu.
-
@blueberry, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@GARİP-İNSAN yalnız haziranda ne coştu buralar be. Başım döndü ilanlardan hangisine gireceğime şaşırdım. Teşekkürler BRO!!
Ben bu kişiye kaynak sordum, ısrarla cevap vermedi ve her paylaşımı da onlarca beğeni aldı. İnsanlar da tabi duymak istedikleri söylensin istiyor. Şimdilerde ilan gelmeyince ortadan kayboldu.
Sgk 81 82 ile kapatcak diye tahminde bulunmuş bide.
-
bakanın değişmesi şart bakan değişmeden ilanların geleceği yok kaldı ki berat bey özel sektörden geldiği için kamuda kendi teşkilatı içinde sayısı yüzlerle binlerle ifade edilen alımlara karşı. olası bir kabine değişikliğinde değişmesini temenni ettiğim üç ya da dört bakan arasında berat bey var. diğerleri içişleri, orman ve tarım bakanları ile aile ve çalışma bakanı
-
maliye bakanlığı diğer bakanlık ve kurumlara kıyasla personel sirkülasyonu oldukça yüksek bir kurum gerek kendi içinde gerek kurumlar arası geçiş en çok maliye bakanlığında görülmekte. müfettişlik merkez uzmanlığı gibi kadrolar her yıl gelmese de her yıl ortalama 1000 kişilik guy alımı yapılması şart
-
@muhalba ayrıca haziranda 400 mhuy ilanı gelecek, ders çalışma hızınızı artırın yazmış.
-
@can-mavi hocam sizin ilanlar da gelmedi?
-
Dikkat: bu akşam (30 haziran) Twitter da bizim hakkımız olan uzmanlık kadrolarının kurum ici uzmanlık sınavı ile peşkeş çekilmesine karşı çıkmak için tepkimizi koyuyoruz.. hayatında kpss a grubuna girmemiş kişilerin bizim hakkımız olan kadrolara girmesi bizim için gelecek olan ilanları etkilemektedir. Hazine ve maliye bakanligin8n kapısını araladığı kurum ici uzmanlık sınavı bütün bakanlıklarda görüşülme aşamasındadır, buna engel olmalı ve bizim hakkımızın verilmesini istemek gereklidir. Ilgili hastag bu akşam saat 19.30 da paylaşılacaktır. Bu iletiyi Forum sayfalarında, twitterda ve facebookda yayalım. Zaten gelmeyen ilanların önünü bir de kurum ici uzmanlık ile kapatmayalım.
-
@xuidi, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@can-mavi hocam sizin ilanlar da gelmedi?
Farkındayım dostum, ancak hem bakanlıktan hem de dpb 'den duyduğumu paylaştım
-
@can-mavi bence mülakat kaldırılsın diye etkinlik yapalım puanı alan girsin
-
@klckyahilal biz talebimizi iletmek için hafta ici de o etkinliği yaparız, ancak bu akşam yukarıda bahsettiğim etkinliği yapmakta fayda var
-
@can-mavi hocam gelme ihtimalleri hala var mı? yoksa bu seneyi ilansız kapatıcaz mı diyelim
-
@can-mavi ben elimden geldigince katılıyorum bu sene sınava gircem çalıştım elimden geleni yaptım ama alım yok olsa bile yüksek kapatıyor etkinliklere devam edelim birleşelim yoksa hiçbir şey olmuyor
-
@gandalf şuan için sadece şunu söyleyebilirim 2019 yılı bitmeden 400 veya 500 kişilik vmy sınavına girmiş olacağız
-
@klckyahilal, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@can-mavi ben elimden geldigince katılıyorum bu sene sınava gircem çalıştım elimden geleni yaptım ama alım yok olsa bile yüksek kapatıyor etkinliklere devam edelim birleşelim yoksa hiçbir şey olmuyor
O yüzden lütfen yukarıda paylaştığım iletiyi yayalım, 4001 gibi kanayan bir yara haline gelmesin
-
@can-mavi guy ıcın alım planlaması mevcuttu sonbahar ıcın. O planlama yok mu?
-
@can-mavi Gram ihtimal vermiyorum hocam yanlış anlamayın ama vmy için boşuna ümitlendirmeyin insanları
-
@kartalyürekli kardeşim 2019 yılı bitmeden vmy sınavına girmiş olacağız güvenebilirsin
-
@can-mavi hocam yani kpss sonrasına da kalabilir bu durumda vmy 84 le falan kapatır malesef 85 altı için bundan sonraki süreç çok sıkıntılı